2777
2789
عنوان

کوفتوووو سنتی ازدواج کردی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 67 پست
بابا این حرفارولش کنید خب هرکس به طریقی با همسرش اینا میشه حالا یکی سنتی واز طریق خانواده ها یکی هم ...

منم همینو میگم .

ولی تا کسی میگه شوهرم خیانت کرد .یکی میاد میپرسه سنتی بودین ؟

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره.......  
چه جالب تو مغزم نمیگنجه  منو شوهرم سنتی بودیم ولی قبلش همو دوست داشتیم نمیشه که بدون عشق درک ن ...

دوستم بخاطر اینکه مدام گفتن سنش بالاست با اولین خواستگارش که خیلی متفاوت بودن ازدواج کرد...بدون احساس

دختر عموم بخاطر مهاجرت با کسی که دوست نداشت ازدواج کرد

همکارم بخاطر افکار قدیمی و اختلاف نیفتادن بین فامیل با پسرعموش که مثل برادر براش بود ازدواج کرد

اینجا ایرانه جانم

هموزم هست و خواهد بود

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تاپیک خیانت و طلاق و اینا باشه .بله اشکال داره .داره ناخودآگاه میگه این نتیجه نوع ازدواجته

اصلا متوجه نمی شم

وقتی که تاپیک خیانت یا طلاق زده می شه طرف یا سنتی ازدواج کرده یا غیرسنتی.‌ مگه کاربر ها میان می گن چون سنتی ازدواج کردی اینطور شدی؟

ربطی به ناخودآگاه نداره بالاخره کسی که دچار مشکل شده خودش می دونه اشکالش از نوع ازدواجشه یا چیز دیگه

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
اصلا متوجه نمی شم وقتی که تاپیک خیانت یا طلاق زده می شه طرف یا سنتی ازدواج کرده یا غیرسنتی.‌ مگه کا ...

اصلا حل مشکل اون طرف چه ربطی باید به نوع ازدواجش داشته باشه که میپرسن ؟ 

ثانبا چرا نمیپرسن دوست بودین ؟ میپرسن سنتی بودین ؟

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره.......  
ممنون عزیز

خواهش میکنم🌷

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔