2777
2789
عنوان

شام چی دارین😋🍗🌮🥣🥗🌯🥙🍔🍕🍳🥘🍲🥪🌭🍖🥩

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 123 پست
طبیعی عزیزم،اگه با ماسک میتونی دوتا بزن هودت رو هم روشن کن بپز اگه نه موادشو حاضر کن شوهرت بیاد بزار ...

عزیییییزمی مرسی مهربوووون😚😚😚😚

اونم سرکاره 

مرسی خانومی میدونی آدم روحیشم حساسه دست خودم نیس

این هم ناهاره هم صبحانه هم شام  از صبح هر کوفتی خوردم بالا اوردم ۴ ماهه بالا میارم  فقط ...

آخی.....ایناکه برا نی نی خوب نیس که

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی بده به خدا حسرت به دلم مونده بوی تن بچمو بفهمم خدا لعنت کنه از زمین و زمان برشداره.

آره خیلی سخته ایشالا زوتر همه واکسن بزنیم..ای چی بوددیگه خدایااااا

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
عزیییییزمی مرسی مهربوووون😚😚😚😚 اونم سرکاره  مرسی خانومی میدونی آدم روحیشم حساسه دست خودم ن ...

قربونت گلم❤

برای سلامتی دختر منم دعا کن عزیزم😘

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
این هم ناهاره هم صبحانه هم شام  از صبح هر کوفتی خوردم بالا اوردم ۴ ماهه بالا میارم  فقط ...

الهییییی😍😍😍 چ بانمک ولی خ سخته خدایی ب دکتر بگو واست قرص مکمل و تقویتی بده ها

من خوبه بالا نمیارم فقط حالت تهوع د@

چرا پس چی بخورم داشتم از ضعف میمردم بخدا هنوزم سرگیجه دارم بس که بالا میارم 

نون خشک میگن واسه تهوع خیلی خوبه...آخه اینا که همش ضرره..ایشالا زوتر ویارت خوب بشه

واقعا؟من ۹ماهه درگیرم وخوب نشده😭ببخش دستورکامل ندادم پسرم نمیذاره طولانی تایپ کنم بزنی نت دستورکامل ...

ینی 9ماهه بویایی نداری؟جدی میگی؟مرسی عزیزم فقط اسم سبزیارو بگی ممنونم.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
الهییییی😍😍😍 چ بانمک ولی خ سخته خدایی ب دکتر بگو واست قرص مکمل و تقویتی بده ها من خوبه بالا نمیار ...

چند هفته ای عزیزم 

حالت تهوع باز خوبه اینکه یه چیرو بخوری یدیقه بد بالا بیاری خیلی بده من الان نمیتونم تکون بخورم خونمم نامرتبه شوهرمم رفت شب بیاد 

نمیدونم چیکار کنم بس که بهم فشار میاد سردرد هم دارم

میرزا قاسمی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ینی 9ماهه بویایی نداری؟جدی میگی؟مرسی عزیزم فقط اسم سبزیارو بگی ممنونم.

بویایی وچشایی داغونم اصلاطعم همه چی عوض شده برام فقط میتونم نون خالی باپنیربخورم😭 جعفری وگشنیزمیزنم چون سبزی شمالی ندارم