2777
2789
عنوان

شام چی دارین😋🍗🌮🥣🥗🌯🥙🍔🍕🍳🥘🍲🥪🌭🍖🥩

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزمممم ما با ۵ تا برادر شوهرم و مادر شوهرم همه تو ی ساختمونیم .همیشه ناهار خونه مادرشوهرمیم ا ...

چ سخت

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

منم سبزی قرمه گذاشتم وای چقدر کارش زیاده از صبح گذاشتم الان زیرشو خاموش کردم 

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
روزه ام به مامانم گفتم ماکارونی درست کرد واسم🤤

قبول باشه...واسه منم دعا کن😍🤩🤗😘

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
بویایی وچشایی داغونم اصلاطعم همه چی عوض شده برام فقط میتونم نون خالی باپنیربخورم😭 جعفری وگشنیزمیزنم ...

من چی بگم همش کل غذا برام بوی سیر میدن پرتغال خوردنی انگار نفت میخورم،خیلی بده،دفعه قبل دکتر بچم میپرسید بوی جیشش تند نشده ولی نمیدونستم چی جواب بدم😢

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
بچه ها ملاک زیبایی دختر چیه؟؟🤔😣

بامزگیش

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
ته مونده های ناهار رو میخوریم مرغ پلو داشتیم

منم میخوام همونو گرم کنم😁

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰

ما که یخچالمون خالی هست هیچی تو خونه هم هیچی نداریم 

احتمالا اگر بریم خرید پنکیک شکلاتی با شیر 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بویایی وچشایی داغونم اصلاطعم همه چی عوض شده برام فقط میتونم نون خالی باپنیربخورم😭 جعفری وگشنیزمیزنم ...

میگن زینک پلاس خارجی خیلی خوبه برای تقویت بویایی چشایی منم میخوام بخرم.حتما بخر امتحان کن

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤