2777
2789
عنوان

شام چی دارین😋🍗🌮🥣🥗🌯🥙🍔🍕🍳🥘🍲🥪🌭🍖🥩

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 123 پست

بچها من ویار دارم غذا پختن سخته ب بوی گوشتو... حساسم تازه اگ خودم بپزم نمیتونم بخورم دوس دارم یکی واسم عدا بیاره

سرکارم میرم الان اومدم و واااااقعن خسته میشم 

تابحال مادر شوهرم1 بارم برو خودش نیاورده ک بیاین یا غذا واسم بفرسته شوهرم کارش نزدیکشونه

من پر توقعم یا طبیعیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مانکن دارم خیلی خوبه ۵کیلو کم کردم 😍😍🤩

چند کالری میخوری

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
چند کالری میخوری

روزی ۱۲۷۷ مجازه برام...من هرروز یه کالری متفاوت میخورم .ولی سقفش ۱۲۷۷...یه روز درهفته هم تا ۱۵۰۰ هم شاید بره

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
بچها من ویار دارم غذا پختن سخته ب بوی گوشتو... حساسم تازه اگ خودم بپزم نمیتونم بخورم دوس دارم یکی وا ...

طبیعی عزیزم،اگه با ماسک میتونی دوتا بزن هودت رو هم روشن کن بپز اگه نه موادشو حاضر کن شوهرت بیاد بزاره،زن ویار دار همینجوری ای کاش نزدیکت بودم یه چیزی میپختم میدادم بهت،ناراحت شدم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
ما کرونا داریم طبق معمول سوپ مرغ و جوپرک باید درست کنم..گریهههههه    

ایشالا زوتر خوب بشین

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
کوکو سیب زمینی و سالاد ماکارونی 

سالاد ماکا رانی تابحال نخوردم...یبار باید درست کنم 

اینارو بیخیال من و خواهرم بعد 4ماه هنوز بویاییمون برنگشته چی بگم.

از شوهر منم دیر برگشت ۳ماهی طول کشید