2777
2789
عنوان

مردی کہ تو عقد خیانت میکنہ و میگہ عاشق زنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 77 پست
توهمونی نیستی که بهش پول قرض داده بودی؟

همووونه؟؟؟

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این آقا دو تا طلاق داستہ، معلومہ کہ این بار زندگیشو سفت میچسبہ و دخترہ رو خوشبخت میکنہ

خوشبختی چی کشک چی!!!! وقتی یه مرد  نتونه امنیت بده پس خوشبخت نیستی! دائم فکر کنی داره میرع خوشبخت نیستی

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

عزیزم به نظرم شما متوجه لطفی که خدا در حقت کرده نیستی 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک
ن من کاری ب این ندارم کلی گفتم آخه چند تا از خانمها نوشته بودن مردی ک دوتا طلاق داده معلومه چیه این ...

اون  که اره دقیقا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بعدم مشخصه این خانومه چقدر خوشبخت شده شوهرش یه هفته قبل عروسی با دوست دخترش رفته کافی شاپ😐

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

اسی حتماااا پیش یه روانشناس برو

یا زنگ بزن 1480 مشاوره رایگانه

بجای اینکه وقتتو بزاری برای اینهمه تاپیک زدن بفکر پاک کردن اون شخص از زندگیت باش

بچه ها نظرای جدیدی بهت نمیدن حتما برو پیش مشاور

تاپیک اخری هست  بدرد ماشینبازها میخوره

بوش  میرم الان اطلاعات ماشینیمم  که صفر😁

بنظرت بهتر نیست یکمم به خودت فکر کنی؟خب اون ادم نامرد و به درد نخوری بود قبول پس این زنشم احتمالا خوشبخت نمیکنه اول ازدواج همه گل و بلبلن چطور از ظاهر قضاوت میکنی اصلا

هرچیم که شده هرچقدم که اذیت شدی از یه جا باید تمومش کنی این فکر و خیالا رو و به جاش بچسبی به زندگی خودت

سر خودتو گرم کن کارایی که ازشون لذت میبری رو انجام بده پیج و شماره و پیام هرچیزی که از اون اقا داری پاک کن

مگه چندبار قراره زندگی کنی که الان داری عمرتو با این افکار هدر میدی !

نہ عزیزم، من کہ نمیدونستم

نه بابا چه دوست داشتنی

بازهم بهش خیانت میکنه 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
خب این آقا دو تا طلاق داستہ، معلومہ کہ این بار زندگیشو سفت میچسبہ و دخترہ رو خوشبخت میکنہ

الله و اکبر 

خوب دیگه خوشبخت کنه میخوای بدبخت کنه دلت خنک شههههه

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

ن اصلا اتفاقا احتمال بدبختیش بیشتره تا خوشبختیش🤦🤦

چجوری حساب میکنی آخه 

دوتا فرصت رو خراب کرده و دوتا زندگی رو  ب گند کشید  

تو از اونایب ک ب جهانگیری رای خواهی داد😓😓😓😓😓😤😤😤😤😤

اعصابمو خورد کرد ها😐