2777
2789
عنوان

چه کار های برای زایمان کردن خوبع

64 بازدید | 12 پست

بچه ها من ۳۵هفتم میخوام ۳۷هفتم که شد چیزایی بخورم که درد زایمان بیاد سراغمو حتما درد و تو خونه بکشم بعد بیمارستان برم لطفا راهنمایم میکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیاده روی میکردم بااب گرم حموم میکردم تو اب گرم مینشستم اما بدون درد رفتم ازوقتم گذشت بستریم کردن😂باامپول فشار زایمان کردم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

سلام داروهای گیاهی به هیچ عنوان نباید بخوری اصلا نیازی نیس چیزی بخوری هروقت دردت شروع شد قدم بزن تو خونه تا وقتی زیاد شد بعد برو بیمارستان من این کارو کردم غذا هم زیاد  نباید بخوری 

وای نگو من اصلا پیادع روی نمیتونم بکنم

چرا؟!اگ بدونی من پدرم درومد بس ک پیاده روی کردم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
حدیدا هرکیو اطرافم میبینم بدون درد بیمارستان بستری میشن برای زایمان

منم اصلن دردم نگرف