2777
2789
عنوان

خیانت

156 بازدید | 17 پست

سلام به نظرتون چرا خیانت اینقدر زیاد شده؟؟ به نظر من که بخاطر اینه مردم ابمانشون کم شده و به دستورات خدا عمل نمیکنن ....

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨

بخاطر ایمان نیست خیلی چیزا تاثیر داره گاهی شریک زندگیشون مقصره 

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر من نماز اول وقت میخونه دعای سمات و ندبه اش کم نمیشه روزه قضا نداره ولی یه دو هفته است شک کردم بهش اساسی💔😭

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

حس یه زن بهش دروغ نمیگه

بله مخصوصا من حس ششمم برا خودم خیلی دقیقه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

شوهر من نماز اول وقت میخونه دعای سمات و ندبه اش کم نمیشه روزه قضا نداره ولی یه دو هفته است شک کردم ب ...

حدیث داریم که به طولانی بودن سجده و رکوع دقت نکنید به راستگویی و امانت داری نگاه کنید پس هرکس نماز میخونه مومن نیس درسته شرط اول مومن بودن نماز اما خیلیا نماز میخونم اما دل میرنجونن و... قاضی هم فقط خداس😄 ان‌شاءالله که شکت غلطه 

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨
حدیث داریم که به طولانی بودن سجده و رکوع دقت نکنید به راستگویی و امانت داری نگاه کنید پس هرکس نماز م ...

ممنون انشاءالله که اشتباه میکنم 😔💔دام میمیرم از غصه

جنگ ترم،شبیخون فرهنگی 

ساختن فیلم و سریال با هدف قبلی برای عادی سازی رابطه های آزادانه و خیانت 

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋

الان خیانتا زیاد شده یکی اولی ب همون دلیلیه ک شما گفتی استارتر

دومی اینک قبح همه چی ریخته شده و اصلا خیانت چیز عادی شده ک شاید هرزنی یکبارم ک شده این حسو تجربه کنه 

تازه جالب اینجاست ک حالا خیانتا تا تو خونواده و فامیلم رسیده ک دیگ واویلا