2777
2789
عنوان

خیانت

156 بازدید | 17 پست

سلام به نظرتون چرا خیانت اینقدر زیاد شده؟؟ به نظر من که بخاطر اینه مردم ابمانشون کم شده و به دستورات خدا عمل نمیکنن ....

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨

بخاطر ایمان نیست خیلی چیزا تاثیر داره گاهی شریک زندگیشون مقصره 

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من نماز اول وقت میخونه دعای سمات و ندبه اش کم نمیشه روزه قضا نداره ولی یه دو هفته است شک کردم بهش اساسی💔😭

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

حس یه زن بهش دروغ نمیگه

بله مخصوصا من حس ششمم برا خودم خیلی دقیقه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

شوهر من نماز اول وقت میخونه دعای سمات و ندبه اش کم نمیشه روزه قضا نداره ولی یه دو هفته است شک کردم ب ...

حدیث داریم که به طولانی بودن سجده و رکوع دقت نکنید به راستگویی و امانت داری نگاه کنید پس هرکس نماز میخونه مومن نیس درسته شرط اول مومن بودن نماز اما خیلیا نماز میخونم اما دل میرنجونن و... قاضی هم فقط خداس😄 ان‌شاءالله که شکت غلطه 

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨
حدیث داریم که به طولانی بودن سجده و رکوع دقت نکنید به راستگویی و امانت داری نگاه کنید پس هرکس نماز م ...

ممنون انشاءالله که اشتباه میکنم 😔💔دام میمیرم از غصه

جنگ ترم،شبیخون فرهنگی 

ساختن فیلم و سریال با هدف قبلی برای عادی سازی رابطه های آزادانه و خیانت 

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋

الان خیانتا زیاد شده یکی اولی ب همون دلیلیه ک شما گفتی استارتر

دومی اینک قبح همه چی ریخته شده و اصلا خیانت چیز عادی شده ک شاید هرزنی یکبارم ک شده این حسو تجربه کنه 

تازه جالب اینجاست ک حالا خیانتا تا تو خونواده و فامیلم رسیده ک دیگ واویلا