2821
2789
عنوان

دیشب یه...

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 46 پست
منم قبل دکتر رفتنم استری گرفتم..درکت میکنم...مادرشوهر احمقم برگشت بهم گفت تو پریود نمیشی مشکل داری و ...

آهان دیشب خانمه توی تاپیکش میگفت که اندازه فولیکول هامم کوچیکه...😞

فقط خدا..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الهی.. دقیقا منم نگران همین مسائلم که چقد با حرف آزارت میدن و البته خودمم بچه دوست دارم... قضیه مه ...

اره مهمه..ولی وقتی درمان داره و اصلا اونجوری ک ما فک میکنیم نیستش چرا باید نگران باشی

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
آهان دیشب خانمه توی تاپیکش میگفت که اندازه فولیکول هامم کوچیکه...😞

نمیدونم والا...من اصلا نمیدونم فولیکول چیه🤣..فقط اندازه تخمدان هام یکم بزرگ بود ..ک قراره سه ماه دیگه برم سونو تا دوباره بررسی کنه

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
نمیدونم والا...من اصلا نمیدونم فولیکول چیه🤣..فقط اندازه تخمدان هام یکم بزرگ بود ..ک قراره سه ماه دی ...

ممنونم عزیزم.با حرفات بهتر شدم..

خدا خودش مراقبمون باشه...❤️❤️🌹🌹

فقط خدا..

ممنونم عزیزم.با حرفات بهتر شدم.. خدا خودش مراقبمون باشه...❤️❤️🌹🌹

فداتشم❤❤❤انشاءالله ک هرجا هستی تنت سالم باشه

این کاربری دست دوستمم هست که تاپیک میزنه.. میتونی از تاپیکای خودم استفاده کنی اگه کنکوری هستی❤️ @ ...

ممنونم عزیزم لطف کردی

من ۲۱ سالمه یه پسر ۱۰ ماهه دارم مامانم میگه برو دانشگاه ازاد یا پیام نور ولی من خیلی علاقه ای به رشته های ازاد پیام نور ندارم و خیلی دوس دارم بهداشت یا پرستاری قبول شم بنظرت اگه از الان شروع کنم میتونم به هدفم برسم؟واسه کنکور ۱۴۰۱

در ضمن من نظام قدیمم و باید دروس نظام جدید رو بخونم

بنظرت میتونم؟یادگیریم هم خوبه 

دانشگاه ازاد یا پیام نور رشته ای سراغ داری که بعدش بتونم سر کار برم؟ تربیت بدنی خوبه؟

میشه اگه تجربه ای داری کمکم کنی عزیزم   دعات میکنم

چشم بر هم زدنی مرد کوچکِ من🧒بزرگ‌ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربلند کنم..👪❤
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز