2777
2789
عنوان

دیشب یه...

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 46 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همش میترسم دکتر بگه احتمال بارداری کمه.. تنها ترسم همینه

ن بابا مگه الکیه ...الان تو فامیلای‌ما تقریبا همشون تنبلی تخمدان داشتن..درمان کردن و اللن هرکدوم هفت هشت ده تا بچه دا ن

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
ن بابا کی میگه این حرفو....برو دگتر الان وقتشه دیگه...منم یه ساله عروسی کردم و چندماه پیش رفتم دکتر ...

برم دکتر چی بگم؟

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
من مجردم فعلا

خب برو به دکتر بگو...اون خودش بهتر میدونه ..ک چرا پریودیت نامنظمه..واست سونو مینویسه و علتشو میفهمی

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
ربطی نداره عزیزم  کیست درمان داره واسه بعصیا انقدر شدیده که میگن نمیتونید باردار بشید جاریم ان ...

پس چرا دیشب اون خانم گفت دکتر اینطور بهم گفته😞😞😞

فقط خدا..

برم دکتر چی بگم؟

مگ پریودیت نامنظم نیست؟؟بهش بگو..من رفتم اخرین بارش چهار ماه پیش پریود شده بودم..گفتم بهش واسم سونو و ازمایش نوشت و گفت تنبلی داری...در ضمن گفت باید بیست کیلو کم کنی چون اضافه وزن خیلی دارم

دقیقا منم همینطورم...مشکل شما برطرف شد؟یا برای بارداری مشکل ایجاد نشد؟

چرا الان س سال اقدامم باردار نمیشم برا همین میگم زودتر درمان کن خودتو عقب ننداز درمانو

https://harfeto.timefriend.net/16501889289179
چرا الان س سال اقدامم باردار نمیشم برا همین میگم زودتر درمان کن خودتو عقب ننداز درمانو

😞😞😞😞😞😞

انشاالله خدا یه نی نی خوشگل و سالم بهت بده❤️

این چه مشکلاتیه خانما دارن😪

فقط خدا..

خدا ازدهنت بشنوه😞😞😞😞😞😞

منم قبل دکتر رفتنم استری گرفتم..درکت میکنم...مادرشوهر احمقم برگشت بهم گفت تو پریود نمیشی مشکل داری و نازا هستی..اومدم به شوهرم گفتم..شوهرم گفت اشکال نداره بچه میخوایم چیکار..ولی رفتم دکتر به دکتر گفتم کلی مسخرم کرد گفت دختر این چ حرفیه ب شوهرت زدی مگ میشه ک بخاطر این مسئله باردار نشی

منم قبل دکتر رفتنم استری گرفتم..درکت میکنم...مادرشوهر احمقم برگشت بهم گفت تو پریود نمیشی مشکل داری و ...

الهی..

دقیقا منم نگران همین مسائلم که چقد با حرف آزارت میدن و البته خودمم بچه دوست دارم...

قضیه مهمیه دیگه..

فقط خدا..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز