2789
عنوان

وای وای وای 😐

218 بازدید | 19 پست

از دست شما خانوما ... چرا انقدر خودتونو بی ارزش میکنین اخه 

چرا انقدر تاپیکای مختلف راجع قد و وزن و مو و رنگ پوست زیاده و سر یه سانت کوتاه و بلند خون به پا میکنین 

سر رنگ گندمی و سفید خودتونو دارین میکشین 

همش تاپیک میزنین مردا از چجور دختری . زنی خوششون میاد 

مردا قد فلان دوس دارن یا فلان . موی چجوری دوس دارن . اخلاق شیطون دوس دارن یا نجیب و اروم !!!

اخه بس نیس ؟ 🤦🏻‍♀️ چرا خودمون علیه خودمونیم ؟ پس خودمون چی ؟ اصا خودتون براتون ارزش داره ؟ 

از ماست ک بر ماست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یاد گرفتن برای پسندیده شدن هرکاری بکنن دیگه .حالا اونی که واسه دل خودش میخواد زیبا باشه فرق داره 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

اخ اخ اخ حرف دل منم هست

اصلا اعتماد به نفس ندارید

همش دنبال زیبا و جذاب تر بودن واسه مردان 

اقا من بعد یه ماه اومدم نی نی سایت

چون واقعا اعصابم به هم میریزه اینجور تاپیکارو میبینم

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

من ی چیزیو براساس تجربه م بگم .تا زمانی ک خودمون به مردا بگیم وای ما زشتیم وای چاقیم لاغریم وای فلانه اونا شاید اون لحظه چیزی نگن ولی ی روزی ب رو میارن و تبدیل ب عادت میشه این حرفا و خودشون هم ایراداتی ک بیان کردیم رو توو رومون میگن.ولی تازمانی ک اعتماد ب نفس داشتع بلشیم و بگیم ایشون منو همونجوری ک هستم قبول کرده و جلوشون اونقد از ظاهرمون اظهار بیزاری نکنیم اونام هیچوق جرات نمیکنن بیان کنن

مشکل اینه ادمای سطح پایین زیادی اینجا هستن

عزیز دلم ربطی به سطح پایین بودن نداره 

اخه این چه حرفیه😐

ادم سطح پایین هم باشه باید اعتماد به نفس داشته باشه🌹

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

کاملا درسته  خودمون باعث از بین بردن خودمون هستیم هیچ کدوم به این فکر نمیکنیم که ما انسانیم خدا با هر شکل واندازه ای که ما رو آفریده رو قبول نمیکنیم  و روز به روز دنبال تغییر چهره هستیم ....

بی خود نیست که میگن تا خر هست خر سوار هم هست      (۴۴)
عزیز دلم ربطی به سطح پایین بودن نداره  اخه این چه حرفیه😐 ادم سطح پایین هم باشه باید اعتماد ب ...

نظزمو گفتم و نگفتم همه! 

از نظر من ادمی ک فقط بخواد ب چشم مردها بیاد یا هرکاری کنه ک مورد سلیقه اشون باشه سطح پایینه

عه سلام همون تاپیک که درمورد پا بود رو میگی 😂 کاملا درسته حرفتون👌🏻👌🏻

ن فقط پا 

روزی صدتا تاپیک میبینم 

دوتا تاپیک تر بحث قده 

اخه واقعا خسته میشه ادم