2777
2789
عنوان

دوش نمک🚿

30852 بازدید | 16 پست

برای دور کردن انرژیهای منفی دوش نمک بسیار عالی و موثر است برای اینکار میتوانید هفته ایی یکبار بدن خود را با اب نمک شستشو دهید. به این صورت که در سطل آبی حدود دو یا سه قاشق نمک دریا یا تکه کوچکی سنگ نمک اضافه میکنیم.

بعد از شستشوی کامل بدن آب نمک را روی سر و بدن بریزید مراقب باشید در چشمهایتان نرود، دو دقیقه صبرکنید بدنتان را ماساژ دهید وبعد کامل با دوش آبکشی کنید.

در هنگام ابکشی هم میتوانید بگویید تخلیه میکنم تمام انرژی های منفی و جذب میکنم سعادت و ثروت را.

روش دیگر دوش نمک این است که در سطل بزرگ تا نیمه اب بریزید دو قاشق نمک اضافه کنید سپس پاهایتان را به مدت ۲۰ دقیقه در اب ولرم و نمک قرار دهید بعد از ۲۰ دقیقه  میتوانید پاهایتان را از اب در اورده ابکشی و خشک کنید.

نمک باعث میشود علاوه بر لطافت پوست، سموم و انرژی های منفی از بدن خارج شود و به طراوت و شادابی شما کمک میکند‌...

سلام ! حالت چطوره ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تاپبکاتو‌مطالعه کردم‌وای رضایت ازدواج از خانوادم باید ب کدوم فرشته نامه بدم‌؟

برای هر کاری که نمیدونستی به کی نامه بنویسی به فرشته نگهبان بنویس. اسمشم همینه فرشته نگهبان...

میتونی به فرشته نگهبان مامان یا باباتم بنویسی...که مثلا راضی بشن برای ازدواج

سلام ! حالت چطوره ؟
برای هر کاری که نمیدونستی به کی نامه بنویسی به فرشته نگهبان بنویس. اسمشم همینه فرشته نگهبان... میتو ...

در این باره اطلاعات بیشتری نوشتی تگم کن واقعا نیاز دارم 

پدرم ک فوت کرده همه چی دست مادر و برادرمه

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .

کل تاپیکاتونو خواندم 

همگی عالی 

سیو کردم ک گمتون نکنم 

بابت کد دستوری ک گفتید 

یعنی روزی یبار ب نیست پول اعداد رو دونه ب دونه بخونم ؟

کاری دیگه نباید انجام بدیم؟

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
کل تاپیکاتونو خواندم  همگی عالی  سیو کردم ک گمتون نکنم  بابت کد دستوری ک گفتید&nbs ...

فقط روزی یه بار تا یه هفته

اعداد رو از سمت چپ به راست دونه به دونه بخونین با صدایی که شنیده بشه.

مثلا سه.. دو..پنج.. صفر...

ولی در مورد این کدا من هنوز دارم تحقیق میکنم...اینایی که گذاشتم کدای معتبرین و واقعا جواب میدن. اما بازم چون اعداد خیلی رمز و رموز دارن باید مطمئن شد ازشون‌.

سلام ! حالت چطوره ؟
فقط روزی یه بار تا یه هفته اعداد رو از سمت چپ به راست دونه به دونه بخونین با صدایی که شنیده بشه. م ...

ممنونم🌼🌼🌼😍

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 11 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز