2777
2789
عنوان

کُدهای شگفت انگیز🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 22254 بازدید | 24 پست
@فضول_خانم    

مرسی عزیزه دلم❤️💚

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کد زیبایی و سفید شدن پوست ندارین😁

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
کد معتبری پیدا کردم حتما میذارم عزیزم چون هر کدیو نمیشه استفاده کرد ممکنه اثر بدی داشته باشه.

بله درست میگین خیلی ممنون

گلم شما کانال انگیزشی یا انرژی مثبت داری ب من ایدی بدی 

paniz_alidokht

این پیج اینستا مطالب مفیدی داره

در مورد کانال انگیزشی یا انرژی مثبت من فعلا کانالی نزدم خودم

اما اگه همینو تو تگلرام سرچ کنین(انگیزشی یا انرژی مثبت) براتون میاد

سلام ! حالت چطوره ؟