2777
2789
من اخه میدونیددمشکلم چجوریه؟ من شبل خوابم میاد ولی خوابم نمیبره یکم عجیبه ولی خب من الان دچارم&nbs ...

من کلا تورختخواب آروم قرارندارم دلم میگیره دوس دادم زود روز شه شبا حوصلم سرمیره

تاوقتی نرم تورختخواب به شدت خوابم میاد همین که سرموگذاشتم روبالش سرحال میشم😢

الهی وربی من لی غیرک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ملاتونین گرفتم چند شب اول خوب بود ولی بعد دیگه جواب نمیداد ومجبور بودم نصف شب آلپروزولام بخورم

ملاتونین یه مدت کوتاه جواب میده اونم برا کستیی که مشکل خواب حاد نداشته باشن فقط بخوان ساعت خوابشون تنظیم شه

الهی وربی من لی غیرک

خلاصه من الان مثل معتادا شدم ولی خو کم کم دوز قرص رو تونستم پایین بیارم

ولی خو الان تلاشم اینه که هرشب قرص نخورم

دعا کنین که موفق شم

دوست ندارم آلزایمربگیرم😒

الهی وربی من لی غیرک
قبلا زولپیدم میداد ولی بعد یه مدت اثری نداشت دیگه آلپروزولام داد

حالا یه دفعه هم امتحان کن یکی دو ساعت الی سه ساعت قبل خواب الپرازولام بخور بعد حدود یه ساعت قبل خوابت زولپیدم بخور

قرصای خواب اور رو ترکیبی بخوری خیلی بهتر جواب میده

من یه مدت زولپیدم رو با ملاتونین میخوردم خوابم میبرد به دکترم گفتم گفت اره بیمارا میگن این دو تا با هم خوب جواب میده 

قرص فلورازپام هم بود دکتر قدیما میداد اونم خوبه نمیدونم هنوز هست تو داروخونه ها یا نه دروغ یا راست یه داروساز میگفت دیگه توزیع نمیشه 

من اخه میدونیددمشکلم چجوریه؟ من شبا خوابم میاد ولی خوابم نمیبره یکم عجیبه ولی خب من الان دچارم&nbs ...

خب عزیزم منم عین تو بخاطذ اینه هورمون ملاتونین ک هورمون خابه تو بدنت میزان اش کمع درست نیس این قرص فقط هورمون ملاتونین ه و بدن به خاب میره کم کم عادت میکنه حتی بی قرص بعدذ چند ماه میخابی منم عین تو بودم نود درصد درست شذم..... خابم سنگین تر و عمیق تر و سر ساعت تر شده

قبلا زولپیدم میداد ولی بعد یه مدت اثری نداشت دیگه آلپروزولام داد

من ترسم همینه خیلیا رو دیدم که بعد چندسال دیگه قرص خواب جواب نمیده و کلا بیخواب میشن

سعی کن کم کم دوزش رو پایین بیاری

بعدم هرشب نخور یک شب درمیانش کن

بعد یه مدت دوشب یک بار وهمینطور ادامه بده تا کم کم ترکش کنی انشاءالله

الهی وربی من لی غیرک
خلاصه من الان مثل معتادا شدم ولی خو کم کم دوز قرص رو تونستم پایین بیارم ولی خو الان تلاشم اینه که ه ...

ببخشید من میشه یه سوال بپرسم

شما به علت خاصی خوابتون نمیبره؟

ینی مثلا مشکلی یا استرسی چیزی؟

من کلا تورختخواب آروم قرارندارم دلم میگیره دوس دادم زود روز شه شبا حوصلم سرمیره تاوقتی نرم تورختخوا ...

مشکل منم همین بود واناتونین بخور ولی چندین ماه ادامه بده چهار ماه اینا درست میشه بدنت