2777
2789
خب عزیزم منم عین تو بخاطذ اینه هورمون ملاتونین ک هورمون خابه تو بدنت میزان اش کمع درست نیس این قرص ف ...

ینی شما از همون دکتر داروخانه گرفتید؟

منظورم اینه که دکتر نرفتید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دکتر نرفتم رفتم داروخانه دکتر داروساز گفت این بی عارضه ترین قرص برای خابه حتی شبا دو تا هم میشه ب ...

ببخشید مثلا شما شبا که میخواستید بخوابید

ینی استرسی یا مشکلی نداشتید؟

قرص خواب نسبت به داروهای دیگه اعصاب اعتیاد اورتر هست 

ولی بیخوابی خودش هزار تا ضرر داره وقتی حالتون بده به فکر اعتیاد و ضرراش نباشین

ادم دو شب بیخوابی بکشه کل حافظش بهم میریزه تن درد میشه بی حوصله و هزار تا عوارض دیگه 

طبق تجربه ام اگه مشکلی که باعث بیخوابیتون شده برطرف بشه کم کم خوابتون هم بهتر میشه و دیگه نیازتون کم و کمتر میشه به قرص و بعد میتونین زیر نظر دکتر قطع کنین 

ببخشید من میشه یه سوال بپرسم شما به علت خاصی خوابتون نمیبره؟ ینی مثلا مشکلی یا استرسی چیزی؟

من کلا یادمه از بچگی همینطورمشکل خواب داشتم ارثی طرف بابام اکثرشون مشکل خواب دارن

کلا هم کم خوابم شبی سه چهارساعت بخوابم انرزیم فول میشه خوابم هم سبکه 

خیلی حساسم بایدهیچ صدا ونوری نباشه رختخواب خودم باشه وازین بهونه ها

فکرومشکل خاصی ندارم ولی ازبس خوابم نمیبره ازبیکاری فکر میکنم😢رفتم دکتر بم ترانکوپین داد ولی عوارضش زیاده خیلی

الهی وربی من لی غیرک
ببخشید مثلا شما شبا که میخواستید بخوابید ینی استرسی یا مشکلی نداشتید؟

چرا عزیزم خیلی استرسی ام کلا... دو سال شیفت شب دادم و وسط خابم هزار باز بیدارم میکردن مریض ها.... بعدم ک دو ساله بیکارم صبح ها از استرس بیکاری ام و کار پیدا کردن  یهو میپریدم از خاب این قرص خیلی ارومم کرد چون داروساز ه گفت ی حالت ارام بخشی هم داره

قرص خواب نسبت به داروهای دیگه اعصاب اعتیاد اورتر هست  ولی بیخوابی خودش هزار تا ضرر داره وقتی ح ...

واقعا درست میگین یعنی یه شب نخوابیدن به حدی آدم رونابود میکنه که فکر نکنم قرص خواب در این حد نابود کنه ولی من کلا الان سعیم بر اینه یکی دوشب نخورم بعد یه شب میخورم کم خوابیام جبران میشه 

الهی وربی من لی غیرک
من کلا یادمه از بچگی همینطورمشکل خواب داشتم ارثی طرف بابام اکثرشون مشکل خواب دارن کلا هم کم خوابم ش ...

منم از بچگی نمیخابیدم ولی باور کن شیش هفت ماهه پراکنده واناتونین میخورم عالی جوااب داده و بندرت تا سه چهار بیدارم حتی اگر قرص نخورم