2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آلپروزولام چکار کنم وقتی خوابم نمیبره

قرص خواب خیلی اعتیاداوره

من یک سال ونیمه درگیرم بیشترین دوره ای که تونستم ترک کنم۲۱روز بود الان هفته ای جداقل سه چهارشب میخورم

رمضان که بشه کلا توابم به هم میریزه احتمالا مجبورشم هرروزبعدسحری بخورم که چندساعت بخوابم

الهی وربی من لی غیرک
ناراحتی قلبی دارم ولی فشار خون نه  حالا شما پیشنهادتون رو بفرمایید

با مشورت دارو ساز تو داروخانه ملاتونین مارک واناتونین بخر شبا ساعت یازده بخور یک خابی حتما البته باید چندین دوره بخوری مشکل بد خابی بی خابی و خاب سبک تو درست میکنه.... من با مشورت سه تا دارو ساز خریدمش

با مشورت دارو ساز تو داروخانه ملاتونین مارک واناتونین بخر شبا ساعت یازده بخور یک خابی حتما البته بای ...

من اخه میدونیددمشکلم چجوریه؟

من شبا خوابم میاد ولی خوابم نمیبره

یکم عجیبه ولی خب من الان دچارم 

دکترمغزواعصاب هم قرص خواب تجویز میکنه

ولی سعی کنین تا جایی که امکانش هست مصرف نکنین

مغزوحافظه رو داغون میکنه 

اگرکم خوابی درحد خیلی حادنیست شبا یکی دوتا خیاررو نمک بزنین قبل خواب بخوربن البته بعدش یکی دوتا خرما هم بخورین یا کاهو یا کیوی بخورین

قرص ملاتونین هم هست که عوارضش خیلی کمه

الهی وربی من لی غیرک
با مشورت دارو ساز تو داروخانه ملاتونین مارک واناتونین بخر شبا ساعت یازده بخور یک خابی حتما البته بای ...

من ملاتونین گرفتم چند شب اول خوب بود ولی بعد دیگه جواب نمیداد ومجبور بودم نصف شب آلپروزولام بخورم