2777
2789
چرا؟لطفابگو

برا اینکه بعد از بیست سال زندگی و دو تا بچه؛ الان به این نتیجه رسیدم که کاش وقتی درسم تموم شده بود آزاد بودم به اختیار خودم سر کار میرفتم مستقل بودم.مثل بسیاری از دوستان همسنم که مجردن.

چه میدونم شاید اونا هم با خودشون میگن کاش ازدواج کرده بودیم و مثل فلانی همسر و بچه و زنذگی داشتیم

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی تومجردی داشتم تومتاهلی هم دارم ادم وقتی متاهل بشه بقیه خوبیادنبالش میاد

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
برا اینکه بعد از بیست سال زندگی و دو تا بچه؛ الان به این نتیجه رسیدم که کاش وقتی درسم تموم شده بود آ ...

اوکی.......آره بلاخره همه یه دغدغه ذهنی دارن حالاهمشون نه ولی بعصیاشون شایداین فکررومیکنن

هرگز با کسی که نه شغل داشت نه درآمد داشت نه سربازی رفته بود و مهمتر از همه خونش کنار مادرش بود ازدوا ...

تاتی جون عزیزم.از هر فرصتی برای بیان این موضوع که از کنار مادرشوهرت ناراضی هستی استفاده میکنی منم بابای سر مادشوهر زندگی میکنم سخت هست درست ولی نه اینکه بخواد ذهنم را مشغول کنه یا بشه دغدغه م..بلاخره ماهم برای خودمون دلخوشی هایی داریم به هنون ها میپردازیم واصلا به این فکر نمیکنم که بالای سر مادرشم

...فکر کن یه همسایه س  همین

اوکی.......آره بلاخره همه یه دغدغه ذهنی دارن حالاهمشون نه ولی بعصیاشون شایداین فکررومیکنن

کلا انسان هیچ موقع از شرایطی که داره راضی نیست.دقیقا مثل جنس مو.اونی که صافه موهاش؛ موی فر دوست داره و بالعکس.مثل قد اونی که بلنده دوست داره کوتاه تر باشه و اونی که کوتاهه بلندتر.مجردی متاهلی هم همینطوره به نظرم

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷

دلیل اینکه این تایپیک رو زدم اینکه به یه دغدغه ذهنیم کمک کنه.اونم اینکه من الان دانشجوام تو شهر خودمون و با یکی از فامیلامون ۳ سال و خورده ایی هست که دوستم و خیلی زیادهم پسر خوبیه و واقعا دوسم داره و خیلی تونسته ثابت کنه و تو این چندوقت ما فقط با هدف ازدواج باهم بودیم و حتی اونا خواستگاری  لفظی هم کردن و قراره تابستون نامزد کنیم ولی الان یه حسای عجیبی به دلم افتاده که دلم میخواد امسال کنکور بدم و برم یه شهر دیگه  درس بخونم اونجا کار کنم ماشین بخرم گواهینامه بگیرم و واسه خودم زندگی کنم فعلا ولی از طرفی روحیه دوری از خانواده رو ندارم و این فایملمونم دوست دارم واقعا نمیدونم چه تصمیمی بگیرم 

کلا انسان هیچ موقع از شرایطی که داره راضی نیست.دقیقا مثل جنس مو.اونی که صافه موهاش؛ موی فر دوست داره ...

دقیقا،مثلامن یه مدت درس میخوندم به صورت مداوم ودوست داشتم بیکارباشم الان که بیکارم دوست دارم درس بخونم....

دلیل اینکه این تایپیک رو زدم اینکه به یه دغدغه ذهنیم کمک کنه.اونم اینکه من الان دانشجوام تو شهر خودم ...

واقعا انتخاب سخت و سرنوشت سازیه عزیزم.خواهشا اینجا با نظرات من و سایرین تصمیم به این مهمی رو نگیر.برو تو خلوت خودت دو دو تا چهار تا کن مزایا و‌معایب هر دو تصمیمو بنویس با یه چشم انداز پنج ساله مثلا .بعد یه تصمیم منطقی و عاقلانه بگیر.اگرم به کسی اعتماد داری کمک فکری بگیر ولی از کسی که قبلا میشناسیش نه اینجا

دقیقا،مثلامن یه مدت درس میخوندم به صورت مداوم ودوست داشتم بیکارباشم الان که بیکارم دوست دارم درس بخو ...

👌👌👌

واقعا انتخاب سخت و سرنوشت سازیه عزیزم.خواهشا اینجا با نظرات من و سایرین تصمیم به این مهمی رو نگیر.بر ...

میدونم عزیزم خودم خیلی دارم بهش فکر میکنم ولی خواستم نظرای شمارو هم بدونم

تاتی جون عزیزم.از هر فرصتی برای بیان این موضوع که از کنار مادرشوهرت ناراضی هستی استفاده میکنی منم با ...

اخه دخالت همه جانبه داره و با اینکه اصلا دلسوز نیست چنان همیشه میگه من یه پسر دارم که بیا و ببین

اصلا چیزهایی که واسه دختراش میخواد دو واسه من نمیخواد و دقیقا حکایت قربون برم خدا رو یه بوم و دو هوا رو

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**