2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یک مدت نتونستم بخونم قسمت نشد

ولی اخر سوره کهف بود فک کنم میگن باعث میشه دم صبح بیدار بشی

یک هشدارک کوک کن

بعدشم به خوابت ضربه نمیزنه دو دقیقس 

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 

من کمبود خوابم داشته باشم مشکلی پیش نمیاد وضو میگیرم

دو دقیقه دو رکعت نماز میخونم میفتم رو تخت

بگم هرکی هم قصد بیدار کردنم یا عجیر شدنم رو داشته باشه یک دو سه تا چیزی بهش میگم 😂😂😂😂بابام گفت پاشو گوشت بزن تو شارژ بهش گفتن برو بابا میخوام بخوابم مزاحم نشو😐😂😂

یکیارم بابام داشت بیدارم میکرد لگد زدم تو شیکمش

البته تو خوابا خدا منو ببخشه😐😂😂😂

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 
من کمبود خوابم داشته باشم مشکلی پیش نمیاد وضو میگیرم دو دقیقه دو رکعت نماز میخونم میفتم رو تخت بگم ...

عزیزم

امضات چه قشنگه

چقدر امام زمانمون غریبن دلم براشون میسوزه

زمونه ای شده دیگه علنا انکارشون میکنن هعییییی

دلم برات تنگ شده حسین

عزیزم امضات چه قشنگه چقدر امام زمانمون غریبن دلم براشون میسوزه زمونه ای شده دیگه علنا انکارشون می ...

ممنون گلم

هی اره 

چقدر ناراحت کننده که هنوز مهدی فاطمه ۳۱۳ یار یاورش را پیدا نکرده

چقدر برامون گریه میکنن 

چقدر بجای ما پیش خدا طلب بخشش کردن

چقدر غیبتشون عقب افتاده....

انشالله فرج میرسه که مردم بد جوزی بهش محتاجن

سلام عزیز دل . حالتون چطوره خواهر گلم ؟ 

تجربه من خوندن دعای معراج از کتاب گنجهای معنوی هست ، دعای معراج معروف منظورم نیست ، یک دعای معراج صفحات اول کتاب گنج های معنوی هست چند مرتبه که خوندم بعد کم کم ادامه دادم هر روز  و خودبه خود توفیق نماز اول رو داشتم انگار سبک شدم . 

آیه معروف سوره کهف هم عالیه برای بیدار شدن 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧