2777
2789
عنوان

بیاین به کمک همتون نیاز دارم

137 بازدید | 18 پست

دیروز من میخواستم برم بیرون شوهرم گفت حوصله ندارم منم بهش گفتم چطور میخوای بری خونه خودتون و سمت خودتون همیشه حوصله داری حالت خوبه

دعوا شد 

امروز ناهار خونشون دعوت بودیم منو نبرد رفت به خانوادش گفت دیگه نمیاد منم دیگه نمیرم

امشب هم رفت سرکار تا ۱۴ روز دیگه هم نمیاد

حالا من چیکار کنم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیستم  سریع رفت کف دست خانوادش گذاشت

خب چرا،یسری مردااینطوزن ولی زمان میبره درست شن.ازمشاورتلفنی هم میتونی کمک بگیری

هرچقدر ب حرفت اعتمادداشته باشه ب همون مقدار حرف وتودلش نگه میداره ویه چهارچوبی برای زندگیتون میزاره

خب چرا،یسری مردااینطوزن ولی زمان میبره درست شن.ازمشاورتلفنی هم میتونی کمک بگیری هرچقدر ب حرفت اعتما ...

اصلا دوست ندارم مسایل زندگیم بره از خونه بیرون

اصلا نمیخوام با کسی قطع رابطه کنم

بنظرتون فردا زنگ بزنم به مادرشوهرم اینا ضایع میشم؟؟؟فک میکنن از رو ترس زنگ زدم؟؟

زنگ بزن بگو به خانودش چیز بدی نگفتی بهش شاید اون بزرگش کرده پیش اونا 

خیلی آبروم رفت

لعنت به این زنگی 

انقدر براش ارزش ندارم که حرمتمو نگه داری 

اصلا من خبط کردم گفتم باید بره کف دست خانوادش بذاره

خیلی آبروم رفت لعنت به این زنگی  انقدر براش ارزش ندارم که حرمتمو نگه داری  اصلا من خبط ...

خو دیگه بیشعوره دیگه باید دهنشو اسفالت کنی ب روش خودش عصبیش کن بعد ی حرفی پشت سر بابات زد صاف برو بش بگو بعد بگو دهن لقی کنی ذهن لقی میکنم برات

خو دیگه بیشعوره دیگه باید دهنشو اسفالت کنی ب روش خودش عصبیش کن بعد ی حرفی پشت سر بابات زد صاف برو بش ...

خب زشته اینجوری

آبروم جلو خانوادم میره بعد شوهرمو پچیزیم حساب نمیکنن اونوقت