2777
2789
عنوان

خودکشی

2493 بازدید | 225 پست

دوستم ۱۴ تاقرص پراپرانول  ۲۰ساعت ۱۱صبح خورده ولی تا الان هیچ علائمی نداشته فقط یکم سردرد دارع بهش میگم بیا بریم دکترنمیاد میگه خانوادم میفهممن یعنی خطررفع شده به اورژانس زنگ زدم گفت سریع منتقلش کنید ولی نمیلدنمیشه

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به باد کتک ببندش ببرش

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
چقد ریلکسی! 

من چیکارمیتونم بکنم براش وقتی نمیاد 

خدایا من هنوزم به معجزه هات ایمان دارم وخواهم داشت🕋🕋یاامام حسین یا باب الحوائج یا حضرت ابولفضل یا حضرت علی اصغر یا حضرت زینب من گدای منتظر خونتونم من حاجتمندم

چر جوری شده ببرش

چجوری رفیقشی که. راضی هستی بمیره لعنتی

ببر با کتکم شده ببر فقط ببرش توروخداااااااااا

با اینکه فردا پس فردا خودمم خودکشی میکنم ولی اونو ببر دکتر

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
چر جوری شده ببرش چجوری رفیقشی که. راضی هستی بمیره لعنتی ببر با کتکم شده ببر فقط ببرش توروخدااااااا ...

😐

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

یاد خودم افتادم

قرص به تعداد بالا خورده بودم و از شدت درد داشتم میمردم میترسیدم به خانواده ام بگم

ده دقیقه دیرتر معده امو شستشو میدادن مرده بودم:))

حتما ببرش دکتر دوستتو

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)