2777
2789
من یه مدت رو شب جدایی و آهای خبردار و آسمان ابری شجریان قفل بودممم💔

وایییی اهای خبر دار عاشقشممممممممممم

ولی اسمان ابری خیلی با دلم نشست نمیدونم چرا 

سووشون هو خدایی قشنگ بود

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
حتما صدای محمد معتمدی واقعا ارزش شنیدن داره

کاش بیاد اهواز کنسرت بذاره یبار خدا ❤

چون گل همراه نسیم میرقصد دل به برم 

من مست و باد صبا می ریزد گل به سرم 

چون پروانه عشق گل به سر دارم 

صحرا ها را زیر بال و پر دارم ...

گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم   از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حفظش کردی 😅

ن بابا🤣🤣🤣

رفتم دانلود کردم دیدم متنشم زده کپی کردم🙈🙈🙈

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
پرسه و آه و اشک و غم طعنه و زخم دم به دم دیدن تو برای من این همه آب میخورد در عجبم از این که تو ...

وای متنووو

برم دانلود کنم💔🚶🏻‍♀️

‹باز میشه این دَر ؛ صُبح‌ میشه‌ این‌ شب ... ☁️💜›

خودمونیم اینهمه خواننده های سنتیمون قشنگ میخونن 

این همه شعرای با معنی 

این چرت و پرتا  جدید چین نوجونا گوش میدن که خودشون هم سردرد میگیرن ازشون 

گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم   از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا 
وای متنووو برم دانلود کنم💔🚶🏻‍♀️

😂😂😂😂😂

قشنگه من الان دارم گوش میدم👌👌👌👌👌

آره ولی از این آهنگا بود برام که زود تکراری میشه  ولی آروم و قشنگه

من وقتی ی اهنگ میگیرم از بس گوش میدم دیه از اون‌اهنگ زده میشم😅😄

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
وایییی اهای خبر دار عاشقشممممممممممم ولی اسمان ابری خیلی با دلم نشست نمیدونم چرا  سووشون هو خ ...

جان پدر کجاستی🥺 عاره اونم خیلی خوبه 

‹باز میشه این دَر ؛ صُبح‌ میشه‌ این‌ شب ... ☁️💜›