2777
2789
عنوان

واقعا برای یه سری از ادمای عقده ای سایت متاسفم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 62 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر توی رابطه جنسی این گرایش رو داری مربوط به بی دی اس ام میشه باید پیش مشاور  بری که درمانش کن ...

ن تو رابطه نیس کلا  در مقابل جنس مخالف

:) وْ کـْابُوســي کِـهْ هـَْرگِـزْ تـْمــامْـــ نَْخْواْاهدًْ شـــد:)
چجوری کاربری مو کامل از بین ببرم؟

از نی نی سایت  کمک بگیر 

بعدشم عزیزم فک کنم شما دچار مازوخیسم هستیی تو گوگل سرچ کن اطلاعات بیشتری دریافت میکنی 😊

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤

😐😐😐

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج  مولاناصاحب الزمان(عج)❤️
درمانش چیه 😞

ببین منم خیلی در جریان نیستم برو تو نت سرچ کن البته بهترین راه اینه که بری مشاوره ولی تا اونجایی که من میدونم هرچی بیشتر راجبش فکر کنی علاقه بش بیشتر میشه سعی کن خودتو درگیر کنی با چیزای دیگه اصلا راجبش فکر نکن اشالله که خوب میشی

عزیزم اینجا سایت تبادل نظره مطمئنن هستن کسایی که با شما مخالف باشن و لزوما درد و دل شما باعث نمیشه حرف حق رو بزنید ولی توهین و تحقیر از هر نوعی هیچ گونه توجیهی نداره  ... و درباره ی مشکلتون باید بگم شما شخصیت مهرطلبی داری که فقط اسیبش برای خودته ... اگه دوست داری مشکلت حل بشه تاپیک های دختر گرانبها رو بهتون پیشنهاد میدم بینهایت کمک کننده هست و خیلیا نتیجه دیدن 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

ن تو رابطه نیس کلا  در مقابل جنس مخالف

ببین من خودم این فکرو میکردم اما موقع رابطه میبینی ک نمیتونی و خیلی سخته

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
تاپیکت چی بود 

در مورد تحقیر شدن در مقابل جنس مخالف بود بستمش اما بازم گزارش خورد خودشون از خاطرات شب جمعه شون مینویسن چیزی نی نوبت ما ک میشه با اینکه در موردمسائل جنسی هم نبود گزارش زدن و سیل کنایه 

:) وْ کـْابُوســي کِـهْ هـَْرگِـزْ تـْمــامْـــ نَْخْواْاهدًْ شـــد:)
🤣🤣ببخشید خندم گرفت😑 بنظرم بچه هستن

بخدا خنده دار نیست....گریه داره وضع اینجا ......

یه بنده خدایی تاپیک زده بود به رفتار جاریش شک کرده بود 

کاربرا گفتن خجالت اوره این حجم از بدبینی ت استارتر ...

و شروع کردن مسخره کردن طرف 

خب یکی نبود بگه ....مسخره کردن شما کم خجالت اوره اخه؟؟؟؟