2777
2789

ینی چی واقعا هرکی شروع میکنه به درد دل کردن همه مقصر میدوننش اقا شما چرا قضاوت میکنید خداجای حق نشسته نیازی نیس شما قضاوت بیجا بکنید عقده هاتونو تو سایت سر یه سری از ادما ک با گریه و اشک و تایپیک میزنه خالی نکنیم انقد ظالم نباشیم

من خودم دیروز درمورد اینکه از اینکه از طرف جنس مخالف تحقیر بشم لذت میبرم تایپیک زدم امکان مشاوره نداشتم کسی هم نداشتم نصیحتم کنه مجبور شدم بیام سایت  با موج توهین مواجه شدم خدا میدونه چقد دلم شکست 

خدا ازتون نگذره قضاوت کار خداست ن شمایی ک  شب تا صب مشغول گناهیید

بی انصافیه خدایی مرحم نمیشید نمک نپاشید رو زخم ها😔

:) وْ کـْابُوســي کِـهْ هـَْرگِـزْ تـْمــامْـــ نَْخْواْاهدًْ شـــد:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عادت میکنی

چه عادتی اخه چرا قضاوت میکنن وقتی چیزی نمیدونن از دل کسی خبر ندارن من ک نفرین کردم خدا خودش میبینه دل شکسته منو

اینجا فقط بلدن درد و زیاد کنن 

راجب مشکلت عادم عادی نمیتونه کمکت کنه باید حتما مشاور بری 

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب

تا حدودی  به مسخره میگیرن تاپیکارو که فکر میکنند ممکنه تاپیک دروغ و الکی باشه

درسته هیچ آدمی در جایگاه قضاوت کردن نیست اما وقتی از اوضاع افراد این سایت اطلاع دارید سعی کنید تو خصوصی ازشون بپرسید البته بین افراد مختلف سعی کن آدم درستیو برای  در دو دل کردن انتخاب کنی😁😁😁

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤

خب شاید فکر کردن از تحقیر شدن توسط اونام لذت میبرید 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
تا حدودی  به مسخره میگیرن تاپیکارو که فکر میکنند ممکنه تاپیک دروغ و الکی باشه درسته هیچ ...

چجوری کاربری مو کامل از بین ببرم؟

اگر توی رابطه جنسی این گرایش رو داری مربوط به بی دی اس ام میشه باید پیش مشاور  بری که درمانش کنین یک اختلال جنسی هست و اگر امکانش رو ندارید با فردی با همین گرایش جنسی ازدواج کنین