من فقط 18سالمه ولی بابام خیلی اذیتم میکنه سر هر بحث کوچیکی دعوام میکنه و بهم فحش میده حتی چند باری هم روم دست بلند کرده از لحاظ روحی واقعا داغون شدم مثلا همین امروز سر شام سر موضوعی ب مامانم گفت به تو ربطی نداره منم گفتم بی ادب اونقد من و زد کل شب و کتک خوردم چن باری هم بین کتکاش بهم گف ازت بدم میاد ازت متنفرم خیلی داغونم واس همین از شما کمک گرفتم بنظرتون چیکار کنم💔
اونا خودشون زن و شوهرن بهتر میتونن با هم کنار بیان بعدم شما میخای مصلن طرف مادرتو بگیری و باباتو تخریب کنی و انتظار داری بابات بهش بر نخوره ؟ کار بابات اشتباه بود ک زدت ولی کار توهم درست نبود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب