2777
2789
عنوان

مهمونی های عجیب💜😐

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توپ؟!😂😂

آره بخدا خل شدیم انقد شیطونن

با سیب و اینا توپ بازی میکنن🤦‍♂️💔😅

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     
واقعا؟!🌹😐

آره بخدا خب تعارف میکنن دیگه 

والا قبلا که مهمونی می‌رفتیم خونه جاریم سینه چایی رو وسط سالن میکوبید زمین می‌رفت 😑😑😑یا اصلا سفره مینداخت تعارف نمیکرد کسی بره سر سفره 😑😑😑الآنم که سه ساله دیگه کسی رو دعوت نکرده

اینا بی احترامیه 

اً

یه مهمونی رفتیم صاحب خونه دید ما بجای یه دونه شکولات دوتا خوردیم اومد شکلاتارو ریخت تو جیبش برد😂😂😂بعد برات میوه میزاره تو بشقاب هرچی خودش دوس داره بخوری برنج ۷ نفر ادم برن برای ۴ نفر میزاره میگه نمیخورید حیف میشه غذا از مهمونی قبلیش باشه همونو گرم میکنه بعداینکه غذا وشستن ظرفا تموم میشه هی به ساعت نگاه میکنه که پاشید برید😂😂😂

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد

یعنی ضایع تر از صاحب مجلس واسه عروسی تو تالار ک به مهماندارا سفارش میکنه مهمونا رو بپان کسی زیاد نخوره یا دوباره چیزی برنداره ندیدم😥😂😂واسه جاریم گفتم ماست و سالاد کم گذاشتین اینجا پرید بهم همونو بخور بعد بگو یکی دیگه بدین😆😆منم کادومو نصف کردم دادم همونم البته دو برابر کادو اونها بما یود ولی در کل باید با هرکس همونقدر ک برات ارزش قاعله ارزش قاعل شد🙄

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍