2777
2789
عنوان

مهمونی های عجیب💜😐

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 42 پست

یه بار رفتیم خونه عموی همسرم

شیرینس درست کرده بود روش سلفون کشیده بود رومیز بود.هی میگفت بخورین بخورین😐منم روم نشد 

اومدم به مادر شوهرم گفتم خیلی دلم میخواست

دیدم فرداش درست کرده واسم اورده😋🥰🥰

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی مهمونی رفتیم فامیلی بود 

شوهرع دختر عمم با زن یکی از فامیلا گرم گرفته بودن حسابی

دختر عممم لجش گرفت پسرع اون یکی عمم ک مجردع ک اومد رفت بغلش کرد و روبوسی و باهاش گرم گرفت

پسرع اون یکی عمم ک متاهله هم تو راه اومدنی ب همون مهمونی میخواسته ب زنه اون یکی پسر عمم دست درازی کنه ک سر همین کلی دعوا شد البته مست بودن هر چهار نفرشون

😐😐😐خلاصه فیلم جمی شدع بود بیا و ببین تو جمم قفلع فکر کنم این چیزا😂😂

نه ادامه بده😂😂😂💜💜

جدی بده؟!

آخه ما تو فامیلامون بچه کوچیک زیاد داریم..  اگه اونطوری نذاریم بجای توپ ازش استفاده میکنن:/ برای اینه:/

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     
یه بار رفتیم خونه عموی همسرم شیرینس درست کرده بود روش سلفون کشیده بود رومیز بود.هی میگفت بخورین بخو ...

عزیزم وقتی اینجوری میگن خودتون سلفون رو بردارید بخوردبد والا من هرجا رفتم و از جمله مهمونی خودم رو دسر و سالاد هام سلفون میکشم

اً
چه عموی خوبی😂😂😂 مادر شوهرت روش سلفون نکشیده بود؟!😂😂

عموش کشیده بود

مادرشوعرم پخت اورد واسم از همونا

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
عزیزم وقتی اینجوری میگن خودتون سلفون رو بردارید بخوردبد والا من هرجا رفتم و از جمله مهمونی خودم رو د ...

خجالت کشیدم😄