بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترم =(🚬 مبتلابحهیپوفرنیا.ir 🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─
والا قبلا که مهمونی میرفتیم خونه جاریم سینه چایی رو وسط سالن میکوبید زمین میرفت 😑😑😑یا اصلا سفره مینداخت تعارف نمیکرد کسی بره سر سفره 😑😑😑الآنم که سه ساله دیگه کسی رو دعوت نکرده
یه مهمونی رفتیم صاحب خونه دید ما بجای یه دونه شکولات دوتا خوردیم اومد شکلاتارو ریخت تو جیبش برد😂😂😂بعد برات میوه میزاره تو بشقاب هرچی خودش دوس داره بخوری برنج ۷ نفر ادم برن برای ۴ نفر میزاره میگه نمیخورید حیف میشه غذا از مهمونی قبلیش باشه همونو گرم میکنه بعداینکه غذا وشستن ظرفا تموم میشه هی به ساعت نگاه میکنه که پاشید برید😂😂😂
بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
یعنی ضایع تر از صاحب مجلس واسه عروسی تو تالار ک به مهماندارا سفارش میکنه مهمونا رو بپان کسی زیاد نخوره یا دوباره چیزی برنداره ندیدم😥😂😂واسه جاریم گفتم ماست و سالاد کم گذاشتین اینجا پرید بهم همونو بخور بعد بگو یکی دیگه بدین😆😆منم کادومو نصف کردم دادم همونم البته دو برابر کادو اونها بما یود ولی در کل باید با هرکس همونقدر ک برات ارزش قاعله ارزش قاعل شد🙄
محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍