2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک کنید زنگ بزنم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 51 پست
زنگ نزن دختر...خودتو سبک نکن.......بر فرض این دختره پاشو کشید بیرون...با بقیه دخترا میخوای چکار کنی؟ ...

نمیدونم واقعا نمیدونم خودم حالم انقد بده نمیدونم چیکار کنم فامیلم هستیم  یکم میترسم اگ باهاش راه نیام خوب حرف درست کنه واسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این آقا به دردت نمیخوره چرا خودتو داری گول میزنی فردا هم که ازدواج کردی گطمئن باش دوباره میره ...

⁦☹️⁩گفتم بهش یک دقیقه از عقدمون هم بگذره بفهمم اشتباهی کردی برمیگردم همونجا ازت طلاق میگیرم جرات نمیکنه میدونه بابام میکشتش

⁦☹️⁩گفتم بهش یک دقیقه از عقدمون هم بگذره بفهمم اشتباهی کردی برمیگردم همونجا ازت طلاق میگیرم جرات نمی ...

داری اشتباه میکنی دیگه چه فایده بعد عقد.باباتم اونو نمیتونه بکشه

اخه خوب چیکار کنم الان مگ پسر پاکم پیدا میشه؟بعد خو مگ من خودم پاک الله به خدایی بودم ادم باید واقعی ...

نمی گم همه پاک هستند ولی کسی که انقدر راحت دل میکنه و میره با کسی دیگه و باهات درمیان چیزا رو روش بهت باز شده ممکنه از شهرک یا سو استفاده کنه..بعد هم تو اون دختر رو میشناسی کلی هم روش حساسی..این همیشه تو دهنت میمونه و باعث سردی رابطه میشه

ای تو قبل ازدواج این همه سوتی از طرف دیدی بعد چرا میخوای باهاش ازدواج کنی؟ واقعا در این حد پسر کم شد ...

اتفاقا واس منی ک دانشجو ترم اول دندون پزشکیم و خوشکلم هستم وضعیت مالیمم خوبه هیچی کم ندارم  پسر زیاده فقط مشکل اینه من عاشق این اقا بودم 

اتفاقا واس منی ک دانشجو ترم اول دندون پزشکیم و خوشکلم هستم وضعیت مالیمم خوبه هیچی کم ندارم  پسر ...

بودم و ولش کن.......با آینده خودت بازی نکن..اینهمه پدر و مادرت برات زحمت نکشیدن که بخوای به زور با این آقا عقد کنی که بعد به محض دیدن یه اشتباه از طرف اون طلاق بگیری برگردی خونه بابات...واقع بین باش لطفا

اتفاقا واس منی ک دانشجو ترم اول دندون پزشکیم و خوشکلم هستم وضعیت مالیمم خوبه هیچی کم ندارم  پسر ...

والا با این حرکتی که تو میخوای بزنی بعید میدونم. 

بابا هیچی کم ندار!!!!

نمی گم همه پاک هستند ولی کسی که انقدر راحت دل میکنه و میره با کسی دیگه و باهات درمیان چیزا رو روش به ...

اره قبول دارم حرفاتو  خدایی ولی خوب خانوادم خیلی مقصرن این نشسته بود سر جاش ولی با مخالفتا و حرفایی ک زدن ک خوردش کرد یکمو بهش شاید بشه حق داد بازم نمیدونم ی فرصت خواسته منم دادم ولی تا جایی ک بتونم تا اعتماد پیدا نکردم باهاش ازدواج نمیکنم

بودم و ولش کن.......با آینده خودت بازی نکن..اینهمه پدر و مادرت برات زحمت نکشیدن که بخوای به زور با ا ...

نمیدونم واقعا 😔😔😔😔نمیدونم باید چیکار کنم نمیدونم چ رفتاری انجام بدم 

اره قبول دارم حرفاتو  خدایی ولی خوب خانوادم خیلی مقصرن این نشسته بود سر جاش ولی با مخالفتا و حر ...

خانوادت صلاحت رو میخوان....اون به قول تو خورد کردنه دلیل نمیشه که بره دنبال یکی دیگه...حالا من نمیدونم رابطش با اون دختره در چه حده.. ولی من باشم اصلا قبول نمیکنم...

نمیدونم واقعا 😔😔😔😔نمیدونم باید چیکار کنم نمیدونم چ رفتاری انجام بدم 

اگه میخوای واقعا بشناسیش ۶ ماه هیچ رابطه ای باهاش نداشته باش...نه ببینش نه زنگش بزن نه پیامش بده...اگه مرد عمل باشه به پات میمونه اگرم نه خسه میشه میره با یکی دیگه...تو هنوز باهاش عقد نکردی هیچ تعهدی نسبت بهش نداری که بخوای مدیونش باشی