من چارسال پیش با ی اقایی نامزد کردم ک نامزدیمون بهم خورد ما باهم نبودیم ولی خوب من عاشقش بودم این اقا برگشت سمت من از یکسال نیم قبل با ی خانومی وارد رابطع شده بود و وقتی برگشت سمت من من این قضیه رو متوجه شدم و این خانومه بمن زنگ زدو فلان اون بهم گفت ما رابطمون تموم شده و فلان بعد ما باهم وارد رابطه شدیم این دختره مدام میومد تو رابطمون ولی اقا بهم نمیگفت همشو گه گاهیشو میگفت تا موقعی ک اقا زنگ زد دوباره خاستگاری کرد خانوادم مخالفت کردن و هزارتا حرف بارش کردن باز ی مدت از هم جدا بودیم از انلاینی شبانش فهمیدم با یکی باز ارتباط گرفته منم گزاشتمش کنار ب کل ولی باز اومد سمتم برا اخرین بار ازم فرصت داد التماس کرد گفت دیگ تکرار نمیشه و فلان من ی فرصت بهش دادم ولی گفتم نباید دیگ این دختره بیاد ازش شماره دختررو گرفتم ک زنگ بزنم بهش بعد این اقا خیلی اصرار داره ک ما خیلی زود ازدواج کنیم و من مخالفت میکنم چون واقعا اعتمادم شکسته الان میخوام زنگ بزنم دختره ک پاشو از زندگیمون بکشه بیرون ولی خوب دلهره دارم دلشوره ترس نمیدونم چیکار کنم
اخه خوب چیکار کنم الان مگ پسر پاکم پیدا میشه؟بعد خو مگ من خودم پاک الله به خدایی بودم ادم باید واقعی ...
نمی گم همه پاک هستند ولی کسی که انقدر راحت دل میکنه و میره با کسی دیگه و باهات درمیان چیزا رو روش بهت باز شده ممکنه از شهرک یا سو استفاده کنه..بعد هم تو اون دختر رو میشناسی کلی هم روش حساسی..این همیشه تو دهنت میمونه و باعث سردی رابطه میشه
اتفاقا واس منی ک دانشجو ترم اول دندون پزشکیم و خوشکلم هستم وضعیت مالیمم خوبه هیچی کم ندارم پسر ...
بودم و ولش کن.......با آینده خودت بازی نکن..اینهمه پدر و مادرت برات زحمت نکشیدن که بخوای به زور با این آقا عقد کنی که بعد به محض دیدن یه اشتباه از طرف اون طلاق بگیری برگردی خونه بابات...واقع بین باش لطفا
نمی گم همه پاک هستند ولی کسی که انقدر راحت دل میکنه و میره با کسی دیگه و باهات درمیان چیزا رو روش به ...
اره قبول دارم حرفاتو خدایی ولی خوب خانوادم خیلی مقصرن این نشسته بود سر جاش ولی با مخالفتا و حرفایی ک زدن ک خوردش کرد یکمو بهش شاید بشه حق داد بازم نمیدونم ی فرصت خواسته منم دادم ولی تا جایی ک بتونم تا اعتماد پیدا نکردم باهاش ازدواج نمیکنم
اره قبول دارم حرفاتو خدایی ولی خوب خانوادم خیلی مقصرن این نشسته بود سر جاش ولی با مخالفتا و حر ...
خانوادت صلاحت رو میخوان....اون به قول تو خورد کردنه دلیل نمیشه که بره دنبال یکی دیگه...حالا من نمیدونم رابطش با اون دختره در چه حده.. ولی من باشم اصلا قبول نمیکنم...
نمیدونم واقعا 😔😔😔😔نمیدونم باید چیکار کنم نمیدونم چ رفتاری انجام بدم
اگه میخوای واقعا بشناسیش ۶ ماه هیچ رابطه ای باهاش نداشته باش...نه ببینش نه زنگش بزن نه پیامش بده...اگه مرد عمل باشه به پات میمونه اگرم نه خسه میشه میره با یکی دیگه...تو هنوز باهاش عقد نکردی هیچ تعهدی نسبت بهش نداری که بخوای مدیونش باشی