ایام عید رفتیم خونه بابام اینا داداشم و دخترش هم اونجا زندگی میکنن الان فهمیدیم ک زن داداشم شپش داشته بچه رو برده پیش خودش اونم گرفته ما نمیدونسیم تا دیروز ک بچه رو بردن دکتر ما ۴روز خونه بابام اینا بودیم بنظرتون ماهم گرفتیم؟؟؟؟
همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...
ببین اگه موهات حساس نیست برو گرد کک بگیر بزار رو سرت یه پلاستیکم بکش روش تا چن ساعت باشه بعد برو حمام تمیز بشور بو میده ولی دو سه بار انجام بدی اگه سرت شپش داشته باشه میمیرن
ببین اگه موهات حساس نیست برو گرد کک بگیر بزار رو سرت یه پلاستیکم بکش روش تا چن ساعت باشه بعد ب ...
سلام گلم
برای رشک هم تاثیر داره؟
با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️ من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگیدر ضمن مخالفی ریپ نزن❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
من برای از بین بردن شپش از موهای دخترم هر ماده ای که فکرش رو بکنی استفاده کردم ولی نتیجه نگرفتم ولی با محلولی که از ی پیج اینستا گرفتم برای همیشه موهای دخترم پاک شده میخوای میتونم به توهم معرفی میکنم بری خودت ببینی