2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دو سه هفته دیگه  متوجه میشی

بدبخت شدم ک😭😭😭۲۵سال سنم شپش نگرفتم ۴سال خوابگاه بودم نگرفتم همیشه کابوسشو داشتم 

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...

منم تا حالا نگرفتم ولی دختر خالم گرفت  موهاشو خیلی بلند بود سر یه ماه موهاشو تمیز کرد اگه خواستی روششو بهت میگم  

یه عمره رو صورت من خنده قاچاقع
سر ولباسام رو یه خاکی میریزم تو فکر مبل وفرش و پتو هام و اینا هستم چیکار کنم

برو داروخانه اسپری دافع حشرات بگیر بپاش هرجایی که میدونی

فرش و مبلم جارو برقی بکش حسابی

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
منم تا حالا نگرفتم ولی دختر خالم گرفت  موهاشو خیلی بلند بود سر یه ماه موهاشو تمیز کرد اگه خواست ...

اره خب بگی ممنون میشم

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...

نترس بابا چیزی نیست که

دو سه روز در میان با جوشانده اسپند سرتونو بشورید بزن تو نت هست

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
اره خب بگی ممنون میشم

ببین اگه موهات حساس نیست برو گرد کک بگیر بزار رو سرت یه پلاستیکم بکش  روش تا چن ساعت باشه بعد برو حمام تمیز بشور بو میده ولی دو سه بار انجام بدی اگه سرت شپش داشته باشه میمیرن

یه عمره رو صورت من خنده قاچاقع
ببین اگه موهات حساس نیست برو گرد کک بگیر بزار رو سرت یه پلاستیکم بکش  روش تا چن ساعت باشه بعد ب ...

سلام گلم

برای رشک هم تاثیر داره؟

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
اره خب بگی ممنون میشم

من برای از بین بردن شپش از موهای دخترم هر ماده ای که فکرش رو بکنی استفاده کردم ولی نتیجه نگرفتم ولی با محلولی که از ی پیج اینستا گرفتم برای همیشه موهای دخترم پاک شده میخوای میتونم به توهم معرفی میکنم بری خودت ببینی 

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp