fariba_dlv مدیر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14282 عنوان خریدکتاب | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 22 پست امروز از دیجی کالا هفتصد تومن کتاب خریدم.با هزینه ارسال سیصد تومن شدپول سه تا کتاب و دادم ب دوازده سیزده تا کتابواقعا ب صرفسخرید کردین شما تا الان؟ منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان 1400/01/16 | 13:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__جودی__ عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 884 البته بعضی ها ناشر نیستن...حق نشر رو نگرفتن و اینجا قانون کپی رایت نداریم...کتاب رو میگیرن کپی میکنم با تخفیف زیاد میفروشن
fariba_dlv مدیر استارتر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14282 وای خب مترجم هاش خوب نبودن ک من دیدم بعدم.بعضی انتشارات سانسور میکنن کتاب رو نظرات و بخونی متوجه میشی.بعدم اکثرا ناشرای معروف سانسور میکنن منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
aysodaa عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6444 چه انتشاراتی خوبه و سانسور نمیکنه؟؟ من معمولا تو نت میزنم و.پیگیری میکنم و چن صفحه کتاب رو میخونم من چن بار کتاب های معروف رو تو اف خربدم و متاسفانه مترجمین عزیز و انتشارات محترم شاهکار ی نویسنده رو تبدیل ب فاجعه کردن اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
ssaaddaaf عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 7149 من معمولا تو نت میزنم و.پیگیری میکنم و چن صفحه کتاب رو میخونم من چن بار کتاب های معروف رو تو ... موافقم به نظرم امیر کبیر انتشارات خوبیه شما معمولا از چه انتشاراتی خرید می کنید؟ .
__جودی__ عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 884 ببخشید میشه بگی چه انتشاراتی سانسور نداره؟ چشمه...امیرکبیر..ثالث..نیماژ...ققنوس...نگاه اینا نشر های معروف و کار درستی هستن
__جودی__ عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 884 چشمه...امیرکبیر..ثالث..نیماژ...ققنوس...نگاه اینا نشر های معروف و کار درستی هستن البته اینا رو برای کتاب بزرگسال گفتم
__جودی__ عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 884 بعدم یه نکته دیگه بچه ها دیجی کالا هزاران کالا برای فروش داره اما سایت های تخصصی فروش کتاب و کتاب فروشی ها زندگی شون به کتاب خریدن ما بسته ست...لطفاً نداریم اینا بیکار بشن
__جودی__ عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 884 سی بوک ٫ایران کتاب٫ سایت خود نشر ها هم تخفیف دارن هم کتاب فروش واقعی هستند