2777
2789
عنوان

خریدکتاب

309 بازدید | 22 پست

امروز از دیجی کالا هفتصد تومن کتاب خریدم.با هزینه ارسال سیصد تومن شد

پول سه تا کتاب و دادم ب دوازده سیزده تا کتاب

واقعا ب صرفس

خرید کردین شما تا الان؟

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای  خب مترجم هاش خوب نبودن ک من دیدم بعدم.بعضی انتشارات سانسور میکنن کتاب رو

بله مترجم های خوبی نداشتن

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

اون کتابی که تخفیف زیادی میخوره رو حتما باید نظراتو بخونی

چون گاهی ایراد ویراستاری دارن یا ترجمه ی داغونی دارن

اما گاهی تخفیف زیاد به خاطر معروف نبودن ناشره که از ارزش کتاب چیزی کم نمیکنه

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
برای من کیفیت نشر و ترجمه خوب خیلی مهمه انتشاراتی که نشناسم ازش کتاب نمیخرم

انتشارات خوبم داره خب من امروز چند تا کتاب از کوله پستی گرفتم ک خیلی انتشارات خوبه.بعدم نظرات و بخونی متوجه میشی کیفیت چاپ و ترجمه رو.مثلا هنر شفاف اندیشیدن و خریدم مترجمش فردوسی پور نبود ولی خیلی تعریف کرده بودن از ترجمش.کیفیت کاغذش.فونتش

بر منم مهمه اینا

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اون کتابی که تخفیف زیادی میخوره رو حتما باید نظراتو بخونی چون گاهی ایراد ویراستاری دارن یا ترجمه ی ...

دقیقا.حتی گاهی ناشر خوبم تخفیفای خوبی میزاره

انتشارات خوبم داره خب من امروز چند تا کتاب از کوله پستی گرفتم ک خیلی انتشارات خوبه.بعدم نظرات و بخون ...

درسته...ما خودمون کتاب فروشی داریم برای همین یکم سخت پسند بار اومدم  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز