2777
2789
عنوان

ارتباط همسر با همکار

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 66 پست
قبلا مگه باهم در ارتباط بودن؟ شما چند ساله ازدواج کردین؟

بله قبلا دعوا داشتیم بارها ، یه دفعه توی دعوا گف اصلا میخام باهاش س ک س کنم چکارم داری ، پیام های عادی میفرستاد تست هوش و چه میدونم مسئله و این چیزا ، بعد اون دعوا هیچ وقت دیگه پیام هاشو نخوندم ، طاقت نداشتم بهش گفتم بخاطر پسرم موندم .. 

بعدش گف تو عصبانیت یه چیزی گفتم جدی نگیر ولی من از خاطرم نمیره

اگه باز هم هرز میپریدن خبر ندارم ، ندیدم من ، دیشب هم اتفاقی دیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا چی بگم

ببین من چون اخلاق همسرت رو نمی‌دونم و تخصص آنچنانی هم ندارم شاید یه چیزی بگم واسه زندگی خودم خوب باشه اما وضع تورو بدتر کنه 

به همین خاطر میگم با مشاور صحبت کن 

هزینشم خیلی کمه تلفنی 

خانم دکتر عراقی رو اسمش رو توی گوگلم سرچ کنی میاد بسیاااار مشاور خوب و با تجربه ای  هستش 

۱۴۸۰ هم مشاوره در حد این میده که باید با همسرتون صحبت کنید 

ببین این که میخوای باهاش با آرامش صحبت کنی خیلی خوبه👍 

اما یه جاهایی هم باید توی این موارد آدم جدی اما محترمانه برخورد کنه 

شما اقا هستین بنظر منم آقایون اگه تند برخورد کنی لجبازی میکنن 

اره. کلا در این موردها باید با زیرکی و سیاست و حوصله و محبت ازش بخوایی. یهو بپری بهش بگی چرا فلان کارو کردی بدتر میشه

کاربر آقا هستم
بله قبلا دعوا داشتیم بارها ، یه دفعه توی دعوا گف اصلا میخام باهاش س ک س کنم چکارم داری ، پیام های عا ...

عزیز دلم شاید ارتباط عاطفی تون کم شده 

چرا از مشاور کمک نمی‌گیری حل کنی مشکلت رو شاید دیگه پیاماشون رو نخونی اما دایم فکرت درگیر اونجاست داری خودت رو نابود میکنی

بله درست میگی

حالا به عنوان یک آقا 

چرا آنقدر بی تعهد هستن همجنساتون 

من میگم وقتی به این فکر کنی که اگه الان همسر منم همچین صحبتی میکرد یا همچین رفتار و ارتباطی رو باکس دیگه ای می گرفت آیا من ناراحت میشدم یانه خودش واست میشه یه حد و مرز که باید رعایتش کنی 

حالا به عنوان یک آقا  چرا آنقدر بی تعهد هستن همجنساتون  من میگم وقتی به این فکر کنی که ا ...

من خودم زن ندارم. ولی داشته باشم رعایت میکنم. بعضی مردا زود وا میدن در برابر مردا. البته بعضی زنا هم هستن زیادی  گرم میگیرن. میتونید با ارامش بهش بگید من روی این کار شما حساسم

کاربر آقا هستم
بنظرم اول خودم باهاش صحبت کنم اگه حل نشد بعد مشاوره بگیرم ،من توی متن پیامم خواهش احساس نمیکنم🤔

چی بگم به نظر من بهتر از مشاور بپرسی که چی رو بگی چی رو نگی خودت باز میدونی عزیزدلم. مشاوره تلفنی هزینش خیلی کمه باز به نظرم اول با مشاور صحبت کن