2777
2789
عنوان

ارتباط همسر با همکار

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 66 پست
یه بار بهش گفتم گفت دوستی ما در حد همکار معمولی است تو هم اگه یه ادم با شخصیت و خانواده دار پیدا کرد ...

مگه میخواد بگیرتش که میگه با شخصیت و خانواده دار😠😠

بگو باشه منم همین کار رو میکنم 

اسی دست بجونبون این چیزا شوخی بردار نیست

والا مام همکار مرد زیاد داریم ولی ازین چیزا نداریم ، تلفن و تماسی هم باشه فقط درمورد کاره ، البته از ...

ذات آدم باید درست باشه خاله من کارمند اداره دولتی توی اتاقش دوتا همکار آقا هم هستن چادرش رو حتی در نمیاره میگه به مردا رو بدی دوتا لبخند بزنی زود پسر خاله میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذات آدم باید درست باشه خاله من کارمند اداره دولتی توی اتاقش دوتا همکار آقا هم هستن چادرش رو حتی در ن ...

آره دیگه واقعا درسته ، کافیه یکم رو بدی ، فکر میکنن چ خبره ، براشونم مهم نیست طرف متاهله مجرده 

وای دیشب نزدیک های 4 خوابیدم ، منم مشکلم مثه شماس ، ولی همکار سابق بودن و الان نیستن و ارتباط کاری ندارن ، دیشب کنار همسرم نشسته بودم یهو اینترنت خاموش کرد به منم کف برو چایی بیار نشستم گفتم خودت بیار ، گوشیش گرفتم اینترنتش روشن کردم دیدم 5 تا پیام از اون خانومه س ، نخوندم یعنی نتونستم بخونم 

[QUOTE=184114331]خب دیگه با شوهرتون صحبت کنید تا یکم رعایت کنه

همسر عزیزم من بهت اعتماد دارم خیلی هم دوستت دارم اما یه موضوعی در ارتباط تو با همکار خانمت منو ناراحت میکنه،اینکه هم رو به اسم کوچیک صدا میزنین ،شوخی و بگو بخند دارین و تو پیام هات بهش میگی مرسی که هستی ،دوست خوبم،میدونم که از گفتن این ها قصدی نداشتی ولی این ها واژه هاای هست که یه خانم رو اذیت میکنه ،نمیدونم شاید اگه خودت رو بزاری جان من و فکر کنی من اینطور با همکار اقام حرف میزدم چه حسی داشتی ،البته که خانم ها حساس ترند رو این مسائل،

اینطور خوبه بگم؟