2777
2789
عنوان

یعنی میشه

89 بازدید | 18 پست

منم بیام و با خوشحالی بنویسم خداروشکر بعد چند وقت قهر با عشقم آشتی کردیم و دیگه چند روز دیگه عقدمه😭یعنی میاد؟

تورو خدا میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم  هر کی دعا کرد بگه بعد از ظهر سوره بقره و جن میخونم به نیابتش دعا کنم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

برات دعا میکنم عزیزم توام منو دعا کن دیگه خسته شدم از بلاتکلیفی

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات دعا میکنم عزیزم توام منو دعا کن دیگه خسته شدم از بلاتکلیفی

فدات شم چشم حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده دعات میکنم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من برات صلوات فرستادم ان شاءالله به خیر و خوشی برمیگرده.شما هم دعا کن بخت خوب نصیبم بشه

فدات شم انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی به حق امام رضا اره چشم دعات میکنم به حق مادرم فاطمه زهرا به زودی زود عروس شی

دورت بگردم سادات خانم

خدا نکنه عزیز دلم 

فدات شم چشم حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده دعات میکنم

قربونت برم مرسی 💔😿

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

حاجت روا شی 

من یه دعایی دارم اگه دوست داری درخواست بده تا یادت بدم

چشم 

@نی_نی_یار_5     سلام عزیزم خسته نباشی. ایشون نه می‌تونه تگ کنه نه می‌تونه عکس بزاره ر ...

فدات بشم عزیزم خیرببینی