2777
2789
@قله_سابقم   مهربانم🥰

فدات بشم من خشگلم ..منم خیلی دوستت دارم ...،😍😍😍😍⁦❤️⁩😘

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماکه شانس‌نداشتیم چه‌مجازی چه‌واقعی هیج‌وقت هیچ کی‌مارودوست نداشته

خانماخواهشا اگر کسی یا خودتون از گلوتاتیون استفادا کردیدبیایدتاپیکم بهم بگید خواهش میکنم😭اگرهرراه وروشیم واسه سقیدی بدن وصورت بلدیدبگید😭مردم ازفکربهش   بی توو اسمت عزیزم‌❤  اینجاخیلی سوت و کوره ❤ولی خب عیبی نداره❤ دل من خیلی صبوره ❤ صبوره...!❤❤

@ملکه_____پاییز  

خودمو😁❤

کسی که منو تگ نمیکنه گفتم خودم خودمو تگ کنم دلم خوش شه😐🚶🏻‍♀️🤣🤣🤣

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎
@ملکه_____پاییز    

😍😁😍

عزیییییزم😘

ذوقیدم🤗😁🙂🤣

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎