2777
2789
عنوان

واکسن بچه هارو باید زد یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 58 پست
این بعضیا تخصصشون در چه زمینه ایه؟دکتری چیزی هستند؟

مسخرم نکنیناا به خدا من خودم تحصیل کرده ام 

ولی توی چند تا تاپیک خوندم که نوشته بودن بچشون سلبم بوده و بعد از واکسن اوتیسم شده 

به هر حال مادرم ترس غلبه کرده بهم 😔😔

من تا الان واکسن زدم برای بچم ، ولی بعضی ها میان میگن نزن باعث اوتیسم میشه و فلان  به خدا میمی ...

چطوری حرف اینجارو قبول‌میکنی اخه؟؟؟ ماها که زدیم مگه مشکل دار شدیم همه جای دنیا بچه ها واکسنو میزنن . اگه میترسی نزن ولی اگه خدای نکرده بعدا بچت مریض شد و مسببش خودت و نزدن واکسنش بودی نیای یقه اینجارو بگیری که شماها گفتین واکسن نزنین

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم باید زد  میگم خطرناک نیست؟

نه عزیزم چه خطرناکی اگه نزنی خطرناک 

زمان قدیم بچه زیاد به دنیا میاوردن از چندتا فقط دوسه تاش زنده میموند همشم بخاطر واکسن نزدن. میموردن 

چق____________درسخته منطقی فکرکنی....... وقتی احساساتت داره خفت میکنه....... 

منم دقیقا همین استرس‌ها رو داشتم دختر همسایمون گفت نبر بچت  اوتیسم میگیره بچه خودش سه ساله بود گفت تا حالا هیچ واکسنی بهش نزدم خلاصه با کلی استرس واکسن یک سالگی بچم رو زدم درد هم اصلا نداشت گریه نکرد

منم دقیقا همین استرس‌ها رو داشتم دختر همسایمون گفت نبر بچت  اوتیسم میگیره بچه خودش سه ساله بود ...

واکسن یکسالگی اسونترین واکسنه نه درد نه تب نه مراقبت نه تب بر . راحت راحت

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
منم دقیقا همین استرس‌ها رو داشتم دختر همسایمون گفت نبر بچت  اوتیسم میگیره بچه خودش سه ساله بود ...

پس‌میفهمی چی میگم 😔😔

میاین یهو یچیز میگن کلی استرس میدن به آدم 

اذیت نشد کوچولوتون بعد از واکسن ؟

پس‌میفهمی چی میگم 😔😔 میاین یهو یچیز میگن کلی استرس میدن به آدم  اذیت نشد کوچولوتون بعد از و ...

نه اصلا 

همون لحظه که واکسن و زد هم گریه نکرد فقط نگاه میکرد برعکس واکسنهای قبلی که به محض زدن با صدای بلند گریه میکرد

خیلی خوب و راحت بود اصلا انگار نه انگار که واکسن زده

مرسی که تجربت رو گفتی بهم 

دختر دارین یا پسر  ؟؟ 

دعا کن خدا به منم آرامش بده این استرس هارو بریزم دور 

همسرم اولین باز که شنید رفت دو تا سرچ کرد گفت ارتباط واکسن با اوتیسم در حد فرضیه هست و ثابت شده نیست و خیلی راحت نگرانیش برطرف شد ولی من خل میشم هر بار نزدیک واکسن پسرم میشه 

به نظرم خیلی باید تحقیق کنید درین زمینه و مقاله های معتبر آمریکایی رو بخونید.

من چون هنوز خیلی فاصله دارم با بچه دار شدن فعلا در موردش تحقیقی نکردم.ولی در آینده حتما خواهم کرد و با اطمینان کامل واسه سلامتیش تصمیم میگیرم.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ