2777
2789
عنوان

زشتم ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 33 پست
دارع خودشو خفه میکنههه😬😬گناه دارهعههه😂😂😂😂

بزار خفه کنه 😉 اما ارزستو بیشتر میفهمه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
حاضرم قسم بخورم از خیلی از کسایی که دیدم خوشکلتری فقط عینک بدبینی و ایراد گرفتن از خودتو باید برداری ...

مامانم همیشه بهم میگ ک زشتم 

کلا دروغ نگفته تو عمرش خودمم حس میکنم زشتم چون دوستام در برابرم خیلی خوشگلن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از نظر خودم پر ایرادم هم صورتی هم اندامی هم اخلاقی

دقیقا منم هم صورت و هم اندامم داغونه

میدونم هیچوقت کسی دوستم نخواهد داشت 

خودمو ول کردم هر روز بدتر دیروز

گاه انسان ۲۰ سالگی میمیرد و ۷۰ سالگی به خاک سپرده میشود...       
دقیقا منم هم صورت و هم اندامم داغونه میدونم هیچوقت کسی دوستم نخواهد داشت  خودمو ول کردم هر رو ...

کسی که بخاطر قیافت نخوادت همون بهتر نخواد

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫

عکسسسسسسسسسسسس😭

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
اینستا داری؟

ن پیجم پیویع😑😂کلا 15 تا فالوور دارم 

اتفاقا هرکی تو پیج کراش شهرمون مشخصاتمو مینویسع ادمین شاکی میشه ک پیج ندارم😑😂پیدا کردنم سخته براش

ن پیجم پیویع😑😂کلا 15 تا فالوور دارم  اتفاقا هرکی تو پیج کراش شهرمون مشخصاتمو مینویسع ادمین ش ...

نمیخواستم که فالوت کنم😁 

یه قول بهم بده  

Feel_magazine

این پیجو فالو میکنی

پیج من نیست این حرکتمم تبلیغی نیست 

فقط میخوام وجود باارزش خودتو درک کنی❤

امیدوارم حداقل تا یه یه ماه دیگ تاپیک متحول شدنتو ببینم😍❤