2777
2789
عنوان

زشتم ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 33 پست
دارع خودشو خفه میکنههه😬😬گناه دارهعههه😂😂😂😂

بزار خفه کنه 😉 اما ارزستو بیشتر میفهمه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
حاضرم قسم بخورم از خیلی از کسایی که دیدم خوشکلتری فقط عینک بدبینی و ایراد گرفتن از خودتو باید برداری ...

مامانم همیشه بهم میگ ک زشتم 

کلا دروغ نگفته تو عمرش خودمم حس میکنم زشتم چون دوستام در برابرم خیلی خوشگلن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از نظر خودم پر ایرادم هم صورتی هم اندامی هم اخلاقی

دقیقا منم هم صورت و هم اندامم داغونه

میدونم هیچوقت کسی دوستم نخواهد داشت 

خودمو ول کردم هر روز بدتر دیروز

گاه انسان ۲۰ سالگی میمیرد و ۷۰ سالگی به خاک سپرده میشود...       
دقیقا منم هم صورت و هم اندامم داغونه میدونم هیچوقت کسی دوستم نخواهد داشت  خودمو ول کردم هر رو ...

کسی که بخاطر قیافت نخوادت همون بهتر نخواد

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫

عکسسسسسسسسسسسس😭

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
اینستا داری؟

ن پیجم پیویع😑😂کلا 15 تا فالوور دارم 

اتفاقا هرکی تو پیج کراش شهرمون مشخصاتمو مینویسع ادمین شاکی میشه ک پیج ندارم😑😂پیدا کردنم سخته براش

ن پیجم پیویع😑😂کلا 15 تا فالوور دارم  اتفاقا هرکی تو پیج کراش شهرمون مشخصاتمو مینویسع ادمین ش ...

نمیخواستم که فالوت کنم😁 

یه قول بهم بده  

Feel_magazine

این پیجو فالو میکنی

پیج من نیست این حرکتمم تبلیغی نیست 

فقط میخوام وجود باارزش خودتو درک کنی❤

امیدوارم حداقل تا یه یه ماه دیگ تاپیک متحول شدنتو ببینم😍❤