2777
2789
عنوان

پرنده 🦜

80 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ميخوام يه پرنده بخرم ، هيچي اطلاعاتي از پرنده ها ندارم ، كسي اينجا ميدونه چه پرنده ايي براي خونه آپارتماني مناسبه؟ ميخوام زياد سروصدا نكنه و اروم باشه

و اينكه اجازه بده بهش دست بزنم

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

عروس هلندی

ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ  ﺁﻟﻔﺮﺩﻫﯿﭽﮑﺎﮎ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺑﺰﺭﮒ ﺳﯿﻨﻤﺎ ﻭ ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻫﻨﺮ ﺗﺮﺳﺎﻧﺪﻥ ﻣﺮﺩﻡ، ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﺩﺭ ﺟﺎﺩﻩﻫﺎﯼ ﺳﻮﺋﯿﺲ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ: "ﺍﯾﻦﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﻨﻈﺮﻩ ﺍﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﯾﺪﻩ ﺍﻡ " ﻭ ﺍﻣﺘﺪﺍﺩ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺍﻭ، ﮐﺸﯿﺸﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﺮ ﺷﺎﻧﻪ ﭘﺴﺮﮎ ﺧﺮﺩﺳﺎﻟﯽ ﻧﻬﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺻﺤﺒﺖ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ.ﻫﯿﭽﮑﺎﮎ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺧﻢ ﺷﺪ ﻭ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺯﺩ : " ﻓﺮﺍﺭ ﮐﻦ ﭘﺴﺮﺟﺎﻥ  نگذار عقايدش را به تو تحميل كند، ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺭﺍ ﻧﺠﺎﺕ ﺑﺪﻩ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اطلاعات نداری نخر. ممکنه باعث مرگشون بشی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
گناه نداره پرنده رو میارین تو خونه؟😕 پرنده باید ازاد باشه

اسی ام نخره تو مغازه نگه میدارن چه فرقی میکنه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
گناه نداره پرنده رو میارین تو خونه؟😕 پرنده باید ازاد باشه

اره خودمم دوس ندارم ولي پرسيدم ميگن  اين پرنده ها رو حتي اگه ازادم كنين نميتونن تو حياط وحش زندگي كنند

نياز به يه خونه دارند 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
اگه اطلاعات نداری نخر. ممکنه باعث مرگشون بشی

خب ياد ميگيرم ، سرچ ميكنم 😐

عروس هلندی بخر بامزس

جفت بخرم؟ ميگن تنهايي مينيرن؟؟ سروصدا دارن؟

خب ياد ميگيرم ، سرچ ميكنم 😐

اول تحقیق کن در مورد اون پرنده ایی که میخوای بخری اطلاادت کسب کن. ما خودمون پرورش طوطی داریم وایه این بهت میگم بدون اطلاعات پرنده نخر

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
جفت بخرم؟ ميگن تنهايي مينيرن؟؟ سروصدا دارن؟

والا عزیزم راستشو بخوای من راجبشون اطلاعات ندارم اینم ک  میگم هلندی بخر تو اینستا دیدم خیلی خوشم اومد بامزه بود جفت نبود یه دونه بود میخوای بزار فردا راجبش یه تاپیک بزن اونایی ک عروس هلندی دارن بیان راهنماییت کنن الان خیلیاشون خوابن شلوغ نیس سایت 

والا عزیزم راستشو بخوای من راجبشون اطلاعات ندارم اینم ک  میگم هلندی بخر تو اینستا دیدم خیلی خوش ...

من عروس داشتم خیلی بامزست دوماهه باشه خیلی بهتره چون هم ازسرلاک دادن خلاص شدی هم دون خورشده وامادست برای تربیت شدن. خیلی ب صاحبش وابسته میشه. سعی کن به قفس هم عادتش بدی که شبابره توقفسش ودرشوببندی. من عادت نداده بودم اصصصصصلاتوقفس نمیرفت وبیتابی میکرد. تواینستابزن فندق ی پیج تخصصی میادبالاکه قشنگ راهنماییت میکنه

من عروس داشتم خیلی بامزست دوماهه باشه خیلی بهتره چون هم ازسرلاک دادن خلاص شدی هم دون خورشده وامادست ...

اره منم دیدم تو یه کلپیب خیلی باحال بود خوشم اومد ازش