2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط گرمیجات بخوره.فکرکنم مامانم فقط گوشت بلدرچین و بوقلمون مصرف داشت تا خودبخود خوب شد

و اینکه ابجیتون احتمالا یه چیزی ک باهم سازش نداشته پشت سرهم خوردن مثلا شیر.بعد ابلیمو

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗

من مادرم از اربعین پارسال فلج بلز همون فلج صورت گرفته. فیزیوتراپی و لیزردرمانی بهتر کرد و ماساژ اصلا سرما به صورت نخوره عصبی نشه و آرامش داشته باشه چون وقتی عصبی بشه کجی به حالت اولیه برمیگرده یه مدت اذیت میشه به مرور بهتر میشه و غذاها هم طبع سرد نخوره گرمی خوبه  

الان کاملا خوب شدن

کامل کامل نه ولی خداشکر نسبت به قبل عالی شده چون فلج صورت ناگهانی اما درمانش طولانی بستگی به شدت فلجی داره بعضیا ۳ ماه بعضیا ۶ ماه الی یکسال و دوسال هرچی زودتر بره فیزیتوتراپی و ... خوبه چون چند هفته اول بهش میگن تایم طلایی خیلی دوره مهمی نباید رها بشه فیزیوتراپی حتما بره دکتر برای شدت متوسط مادر من ۴۰ جلسه فیزیتوتراپی نوشت اگه نمی رفت حتی آب میخورد کج میریخت از دهنش اما الان نگاهش کنی هیچ متوجه نمیشی مگر دقت زیاد کنی و خودش بگه چون یه کوچولو مونده تا اوکی بشه. 

الان کاملا خوب شدن

بعد دکتر هم کنار ماساژ صورت ورزش صورت هم داد بهش لباس غنچه کنه چشماش باز بسته کنه حرکت ابرو بالا و پایین ... نباید عصب تنبل کنه ورزش و ماساژ و فیزیتوتراپی عالیه بعد ماست چیزای سرد نخوره چون این فلج رو سرما حساسه خیلی چه میوه چ سبزی و غذا ... گرمیجات براش خوبه