2777
2789
عنوان

فلج صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 13881 بازدید | 61 پست
بعد دکتر هم کنار ماساژ صورت ورزش صورت هم داد بهش لباس غنچه کنه چشماش باز بسته کنه حرکت ابرو بالا و پ ...

آخه لبش غنچه نمیشه.یا یه ابروش بالا نمیره چطور بالا پایین کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم عزیزم خوب میشه نگران نباش مامان من خیلی بدجور شده بود اما الان اخرای درمانش و خیلی راضی از درمانش. برای فلج صورت فقط یکم صبر و حوصله لازمه 

آخه لبش غنچه نمیشه.یا یه ابروش بالا نمیره چطور بالا پایین کنه

به مرور الان لبش غنچه کنه غنچه شدن مثل عادی نیست کنار لباش غنچه جمع میشه . ابرو هم مادر من یکی بالا میرفت یکی پایین همین که تلاش کنه حتی بالا نره به مرور عصب یواش یواش شروع به کار میکنه تنبل نمیشه

خدارو شکر.آخه خواهرم دفعه قبل هم ک مبتاا شده بود 90درصد خوب شدیه مقداراز اثارش پیدابود

دکترگیاهی ببرینش .یه پماد میده ک خوب میشه همه چی فقط باید گوش حرف بده موبه مو

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗

ببین عزیزم اگه گفتن فلج عصب صورته، ببرش پیش دکتر محمد مهدی سالم، تخصص اش هست. خیلی خوبم مشاوره میده و راهنمایی می کنه. اگه خواستی وقت بگیری این شماره اش هست 09227041206

سلام خانم ها من الان 5سال و نیمه یه طرف صورتم عضله هاش تحلیل میره بارها دکتر مغز و اعصاب و حتی پوست ومو رفتم هیچ کدوم مشکلما نفهمیدن از چیه.اولش به شکل یه چال گونه یه طرف صورتم ظاهر شد بعد به مرور یه طرف صورتم لاغر شد بعد چشم همون طرفم مژه هاش تا نیمه کامل ریخت و بعد از بالای ابروم به طرف سرم و موهام چال افتاده و به طرف وسط سرم هی عضله ها همین جور تحلیل میره و چاله میفته.فیزیوتراپی جواب نداده و حتی دو بارم ام آر آی دادم مشکلی نداشتم تو جوابش. اینم بگم صورتم حس داره ها و راحت میتونم اعضای صورتما حرکتش بدم الان موندم چکار کنم خیلی وضعیت صورتم بد شده و مثل درد بی درمون به جونم افتاده.کسی میتونه راهنماییم کنه

ما ازاشناهامون مادرزادی داره براش دعا کنید واینکه اگه راه حلی دارید بگید براش جوونه روز به روز بدتر ...

متاسفانه یکی ازاقوام ماهم مادرزادی هست و درمان نشد