2777
2789
عنوان

بارداریییییی

131 بازدید | 25 پست

دوستان چرا جواب نمیدین 😭😭😭 دارم از استرس میمیرم. هفته ششمم و امروز اولین بار سونو شدم ک ببینم جنین داخل رحمه یا خارج ک دکتر گفت ی فیبروم نزدیک رحم داری و رحمتم بزرگ شده. دید ترسیدم دیگه توضیح نداد. شیاف داد ترسیدم. دل درد میشم انگار میخوام پ... ود شم. بچم سقط نشه😭😭😭

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ،چیزی نمیشه فیبروم واسه بچه مشکلی نداره، من تا ۳ ماهگی چنان دردی داشتم جیغ میزدم از درد، تو ...

راس میگی؟؟؟ بخدا؟؟؟ اون وقت براچی؟؟؟ فیبروم داشتی مگه؟ منم دردای بد دارم شبا خواب نمیرم 😭

نه عزیزم ،چیزی نمیشه فیبروم واسه بچه مشکلی نداره، من تا ۳ ماهگی چنان دردی داشتم جیغ میزدم از درد، تو ...

لطفا بگیدشما برا چی درد داشتین؟ همش ترس سقط دارم همش دارم خودمو چک میکنم. 

راس میگی؟؟؟ بخدا؟؟؟ اون وقت براچی؟؟؟ فیبروم داشتی مگه؟ منم دردای بد دارم شبا خواب نمیرم 😭

نه فیبروم نداشتم ،ولی دردای وحشتناکی داشتم شبا مخصوصا ژ الآنم هفته ۱۸ هستم بازم گاهی درد دارم ،ولی تا ۳ ماهگی خیلی شدید بود