2777
2789
عنوان

بارداریییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست
نه فیبروم نداشتم ،ولی دردای وحشتناکی داشتم شبا مخصوصا ژ الآنم هفته ۱۸ هستم بازم گاهی درد دارم ،ولی ت ...

اون وقت دکتر چی گفت؟ دارو داد؟ آخه من از هرکی پرسیدم هیچکی ب اندازه من درد نداشته. همه گفتن برو دکتر ی مشکلی هست اول فک کردم خارج از رحمه بعد دکتر گفت ن داخل رحمه اما فیبروم داری

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

دکترتون چی گفت!؟ این دکتر ک دید من ترسیدم دیگه هیچ توضیحی نداد فقط گفت هفته دیگه برو سونو جفت جنین. 

هفته بعدشم برا قلبش. اصلا ب سوالام جواب نداد 

دکترتون چی گفت!؟ این دکتر ک دید من ترسیدم دیگه هیچ توضیحی نداد فقط گفت هفته دیگه برو سونو جفت جنین.& ...

استراحت میکنم نمی دونم با همسرم حرف زد من اصلا حال نداشتم

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم
استراحت میکنم نمی دونم با همسرم حرف زد من اصلا حال نداشتم

چند وقتته؟ من ک ب خاطر درد. بی حال و بی اشتهام اصلا غذا نمیتونم بخورم 

تو بارداری اول درد خیلی بیشتره چون رحم داره جا باز می‌کنه و کاملا طبیعیه ،دکتر من گفت جای نگرانی نیس ...

توی نت درموردش خوندم ک بچه باید سزارین بشه و ممکنه سقط بشه و ممکنه رحم رو بردارن و.... کلا دیگه داغون شدم 😭

توی نت درموردش خوندم ک بچه باید سزارین بشه و ممکنه سقط بشه و ممکنه رحم رو بردارن و.... کلا دیگه داغو ...

واااای توروخدا بیخیال، نت اصلا خیلی صحبتهاش علمی نیست، من چند مورد خودم دیدم ،اصلا اهمیت نده ، جوجه ت به زودی و سلامتی میاد بغلت انشاالله

چند وقتته؟ من ک ب خاطر درد. بی حال و بی اشتهام اصلا غذا نمیتونم بخورم 

منم نمی تونم اصلذ چیزی بخورم 9 هفتمه

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم