🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
عزیزمدکترپوست زنان برو یه اسپری هست که گاز مخصوصی داره راحت چندتا اسپری میکنه ازبین میره فقط بگو بارداری بدونه نترس دردنداره
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
توی یکی از تاپیکای همین نی نی سایت دیدم که با یه رژیم خاصی کلا ویروسشو از بدنش خارج کرده.تست hpvهم داده منفی در اومده. اخه کلا هر نوع زگیلی هم که باشه با تقویت سیستم ایمنی بدن رفع میشه. ولی خب شما بارداری شرایططون فرق داره با پزشکتون مشورت کنین شاید روش کرایو براتون کم خطر باشه
بستگی به نوع زگیل داره من ۱۴ سال پیش رفتم دکتر یه قطره داد همه ازبین رفت تا همین ۶ماه پیش یوی درومد رفتم دکتر اسپری زد ۴۰۰ تومن خرج کردم خوب هستمنترس چیزی نیس ولی یه ویروسه دکترگفت میتونه با یه سرماخوردگی یا یه تبخال دوباره برگرده بسته به مقاومت بدن داره مال من بعداز۱۴ سال برگشت شاید برای یکی بعداز چندماه وچندسال برگرده به هرحال دوباره میری دکتر نترس بابا ملت هزارتا دردبی درمون دارن اینکه درمون داره
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن