2777
2789
رحمو بخاطر همین ویروس برداشتین؟ مگه درگیر کرده بود؟

نه فیبروم‌داشتم قضیه کاملا جداست میگم‌چون رحم‌نداشتم دیگه پاپسمیرو اینا ندارم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ازمن متاسفانه بدخیم بود به طورکامل تیروییدمو برداشتن

وای عزیزم . تاپیکت رو خوندم . من با اون کاربری قبلیم تو ون تاپیک بودم که نوشته بودی فقط یه بار سونو داده بودی و خودت پیگیر بودی برا نمونه برداری😣وای من اصلا پیگیر ندول و تیروییدم نیستم گردنمم خیلی چاق شده موقع غذا خوردن حس خفگی دارم

عزیزم ازمن متاسفانه بدخیم بود به طورکامل تیروییدمو برداشتن

وقتی اب دهنم قورت میدم زیرگلوم حسابی باد می کنه . هر چیزی بخوام بخورم از تو گلوم به شدت صدای قورررت میاد حتی آبم نمیتونم بدون صدا بخورم

وای عزیزم . تاپیکت رو خوندم . من با اون کاربری قبلیم تو ون تاپیک بودم که نوشته بودی فقط یه بار سونو ...

حتما پیگیر باش عزیزم منو گفتن نصف تیروییدمو بردارن با رضایت خودم به طور کامل برداشتن بعد که جواب پاتولوژی اومد مشخص شد اونم یه سلول بدخیم داشته 

البته اصلا نگران نباش تیرویید خیلی پیشرفت نداره 

چندسال متوجه شدی ندول داری؟

اگه پیگیرش نشی لنف های دورگردن رو درگیرمیکنه 

ایا علایمم علایم سرطان تیروییده؟؟من چهار ساله متوجه شدم کم کاری تیرویید دارو همزمان سونو دادم گفت ندول وگره هم داری. آخرین بار پنج ماه پیش سونو دادم گفت چیز خاصی نیست. ایا ممکنه مثل تو باشه مشکلم و تو سونو مشخص نشه؟

ایا علایمم علایم سرطان تیروییده؟؟من چهار ساله متوجه شدم کم کاری تیرویید دارو همزمان سونو دادم گفت ند ...

ازشما خوش خیم احتمالا ازمن نمونه برداری کردن بعد مشکوک بود واسه همین خواستن نصفشو بردارن

عزیزم شما زایمان طبیعی انجام دادی یا سز؟

دکتر بمن میگه ک مشکل نداره زایمان طبیعی 

گیج شدم ماه اخر هستم

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵