2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 36 پست
قرآن و بخون اما نه فقط متنش با تفسیرش و اینکه کامل متوجه بشی! وقت بزار مثلا هر روز یه صفشو بخون خیلی ...

تفسیر قرآن  توی  گوگل سرچ کنم میاد ؟ 

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  
تقصیر قرآن رو بخون

وای ممنون  🌹

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرآن و بخون اما نه فقط متنش با تفسیرش و اینکه کامل متوجه بشی! وقت بزار مثلا هر روز یه صفشو بخون خیلی ...

برای امضاتون صلوات فرستادم 🌹

برای هر کسی متفاوته ولی به نظرم هیچ کدوم از قوانین الهی رو راحت قبول نکن بهش فکر کن که چرا خدا همچین قاننونی رو گذاشته و کتاب های مختلف بخون وقتی بتونی دلیلشو بفهمه نا خوداگاه قلبت به خدا نزدیک تر میشه

یا مثلا خوندن کتاب هایی که در مورد معجزه های الهی هست

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

اگه یقین میخواین حتما هرروز دعای توسل بخونین روزی چندبار

ازتون میخام‌که تاپیکای بنده‌حقیر‌رو بخونین‌شاید کمکتون‌کنه

کتاب های مناسبی هم هست که حتما‌بدردتون میخوره درباره مهدویت و...

ازتون میخام شرح کتاب آن سوی مرگ‌روگوش بدین که استادامینی خواه تو۳۹جلسه توضیح دادن

این کتاب شرح حال۴نفرازاشخاصی هست که روح ازبدنشون جدا شده و چیزهایی میبینن که هر آدمی‌رومتحیر میکنه

خوندن‌کتاب روبهتون توصیه نمیکنم اما حتما شرح استاد امینی خواه روازسایت روشنگری دانلود کنین وگوش بدین

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!
تفسیر قرآن  توی  گوگل سرچ کنم میاد ؟

آره میاد اما تو اینترنت یه جای مطمئن برید . 

صحبت های یه حاج آقایی(تو تلویزیون) هم بود که درباره هر سوره حرف میزنه میتونین مثلا یه سوره تموم شد اونم گوش بدین . اسمشو یادم نیست اما الان میرم براتون میداش کنم میام میگم 🙂🤗

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
آره میاد اما تو اینترنت یه جای مطمئن برید .  صحبت های یه حاج آقایی(تو تلویزیون) هم بود که دربا ...

پیدا کردم آقای قرائتی 😃

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
اگه یقین میخواین حتما هرروز دعای توسل بخونین روزی چندبار ازتون میخام‌که تاپیکای بنده‌حقیر‌رو بخونین ...

وای دست تون درد نکنه 

دعای توسل رو هم حتما اگه بتونم میخونم 

راستش کتاب ان سوی مرگ رو دارم  ولی انگار زیاد دلم نمیخواد بخونم نمیدونم چرا ولی حتما  شرح کتاب رو گوش میکنم  بازم ممنون 

پیدا کردم آقای قرائتی 😃

دست تون درد نکنه 😘😘😘😘

تو دوره های اعتقادی شرکت کن.خیلییییی تاثیر گذاره

ببخشید  چه جوریه ؟ 

برای امضاتون صلوات فرستادم 🌹

متشکرم عزیزم 🌺

لطف کردین ❤