2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 36 پست
متشکرم عزیزم 🌺 لطف کردین ❤

خواهش میکنم 

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  
وای دست تون درد نکنه  دعای توسل رو هم حتما اگه بتونم میخونم  راستش کتاب ان سوی مرگ رو دا ...

وقت کردین‌حتما یه سر به تاپیکای بنده بزنین

کتاب ملاقات بااامام زمان که دجلد هست روهم حتما بخونین

یه سری ازتاپیکام‌روازاون‌کتاب گرفتم

‌کتاب سلام برابراهیمم‌خوبه

کتاب ۳دقیقه درقیامت هم که واقعا خیلی توجامعه سروصدا کرده و واقعا عالیه

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست تون درد نکنه 😘😘😘😘

خواهش گل 🌺

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
وقت کردین‌حتما یه سر به تاپیکای بنده بزنین کتاب ملاقات بااامام زمان که دجلد هست روهم حتما بخونین ی ...

همه این کتابهایی رو که گفتین دارم ولی نمیدونم چرا  انقدر تنبلیم میشه و نمیتونم بخونم 

همه اش شیطون  میاد سراغم 😔

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  
همه این کتابهایی رو که گفتین دارم ولی نمیدونم چرا  انقدر تنبلیم میشه و نمیتونم بخونم  همه ...

حتما بخونین

بخدا قسم دنیا ارزشی نداره که مارو بازیچه خودش قرار بده

ازیه طرف شیطان ازیه طرف نفس سرکش داره پدرمونو درمیاره‌وتاعمر ما تموم نشه و خیالش از سعادتمند نشدن ماراحت نشه ولمون نمیکنه

خودتو دریاب خواهرم‌امروز اگه بشه فردا خیلی دیره

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!
حتما بخونین بخدا قسم دنیا ارزشی نداره که مارو بازیچه خودش قرار بده ازیه طرف شیطان ازیه طرف نفس سرک ...

وای چقدر خوب گفتین‌ 

تمام سعی ام رو میکنم تا بتونم