2777
2789
عنوان

من آدم بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 54 پست

راستی اسی عزیزم یه چیزی یادم رفت بهت بگم 

برادر من از هفت سالگی لکنت داشت و سااالهای زیادی مامانم بردش گفتار درمان

آخرسر تو سن دوازده سالگی یه دکتر طب سنتی برونش و بهشون گفت ریشه لکنت از سردی بدن هست و استرس هم بدترش میکنه

یه مدت بهش سیاهدانه باعسل داد..حدود سه ماه هرروز میخورد

بعدم چندین بار حجامت سر براش انجام دادن یهو تو این جند ماه بامصرف عسل و سیاهدانه و حجامت کاامل خوب شد و هرگز شکرخدا برنگشت

حجامت برای بچه نوزاد هم میکنن برای زردی منظورم تینه ضرر نداره

خدای مهربونم دوستت دارم
متخصص بردم گفت ببر گفتاردرمانی..بردم ...روانشناسم میبرم بعضی وقتا کم میارم مثل الان که هرچی صدای خدا ...

منم گاهی مثل تو میشم ولی قوی باش

انشالله برطرف میشه

دخترت فقط و فقط چشمش به رفتار تو هست

هر جا کم اوردی شده تلفنی هزینه کنی با روانشناس صحبت کن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من وقتی زایمان کردم بچم نفس نداشت و هیچ علایم نشون نداد بعدش بردن ان ای سیو و منم مسمومیت شدید بارداری داشتم و سوند و سرم بهم وصل بود بعد سه روز رفتم و دخترم دیدم بدنش شل و بی جون بود تشنج کرده بود شیر نمیخورد ب تمام خانوما ک با بچه میرفتن بخش حسودیم میشد ب گریه کردن بچه هاشون حسودیم میشد با حسرت نگاه میکردم بچمو با تشخیص سی پی ترخیص کردن با کلی غم و اندوه بچمو برداشتم و رفتم خونه من با هر نگاه بچم اشک ریختم و زجه زدم از ایندش میترسیدم هیچ لذتی نبردم از نوزادیش و تجربه ای شد برام ک چ من غصه بخورم چ نخورم هر اتفاقی ک تقدیرمه برام رغم میخوره فقط تلاشه ک میشه مشکلات حل کرد

به قول پدر تاپکی  اگه لکنت داره حداقل مغزش و قلبش سالمه .عزیزم خودتو نباز خدا بزرگ تر از اون چی ...

عزیزم خودم کاش میدونستم چه گناهی ....وقتی با امید بخابی زیر سونو که بگن بچت سالمه یانه بعد انواع دردا بزارن روش وبفرستنت برای سقط یا بگن یه ماهه بچه مرده خانم چطور نفهمیدی ....۶ماهه از همه جمعی فراریم بخاطر اینکه یوقت بچم مسخره نکنن واقعا کم آوردم کاش خدا یه نگاهی به بچم میکرد 

خدایا ممنونم
من وقتی زایمان کردم بچم نفس نداشت و هیچ علایم نشون نداد بعدش بردن ان ای سیو و منم مسمومیت شدید باردا ...

الان بچه اتون چند سالشه؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
عزیزم خودم کاش میدونستم چه گناهی ....وقتی با امید بخابی زیر سونو که بگن بچت سالمه یانه بعد انواع درد ...

خجالت نداره واقعا تو باید پشت پناه بچت باشی بهش امید واری بدی دلت روشن باشه خوب میشه .

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
من وقتی زایمان کردم بچم نفس نداشت و هیچ علایم نشون نداد بعدش بردن ان ای سیو و منم مسمومیت شدید باردا ...

الان سالمه بچت ؟؟منم موقعیکه زایمان کردم بچم دنیا اومد پاش کج بود گفتن جاش تنگ بوده همه راحت با بچه رفتن خونه من با بخیه از فرداش افتادم دنبال ارتوپد وگچ گرفتن ازبس حرص خوردم قندم رفته بالا اینم لکنتش که هرکاری ازدستم برمیومد تاالان کردم ولی هنوزم ادامه داره

خدایا ممنونم
منم گاهی مثل تو میشم ولی قوی باش انشالله برطرف میشه دخترت فقط و فقط چشمش به رفتار تو هست هر جا کم ...

رفتم روانشناس گفت باید بری روانپزشک الان درگیر بقایا سقطم بیفته حتما میرم

خدایا ممنونم
الان سالمه بچت ؟؟منم موقعیکه زایمان کردم بچم دنیا اومد پاش کج بود گفتن جاش تنگ بوده همه راحت با بچه ...

ب لطف خدای بزرگ ی دختر باهوش و شیرین زبون دارم گلم ناشکری نکن صبور باش و پشت بچت باش سعی کن استرس نگیره و همیشه بهش لبخند بزن بهش بگو تو بهترین و شیرین زبون ترین دختر دنیای بهش اعتماد بنفس بده عزیزم

ب لطف خدای بزرگ ی دختر باهوش و شیرین زبون دارم گلم ناشکری نکن صبور باش و پشت بچت باش سعی کن استرس نگ ...

میشه بازم سوال بپرسم؟

ب لطف خدای بزرگ ی دختر باهوش و شیرین زبون دارم گلم ناشکری نکن صبور باش و پشت بچت باش سعی کن استرس نگ ...

میشه دوستم باشی؟

خیلی قوی هستی  افرین بهت

ن قوی نبودم ولی تجربه خوبی بود

بچم سالمه با دیدنش هزار دفعه خداروشکر میکنم و خوشحالم اما از ی طرفم از خدا خجالت میکشم ک اه وناله کردم و ناامید بودم 

کلا صبور شدم و درس عبرت بود برام